Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ. ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ-ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ/ΜΕΡΟΣ Β.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.
1)ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΣΤΟ ΡΟΣΤΩΦ ΤΟΥ ΝΤΟΝ ΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ. ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ 1977,ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 18 ΧΡΟΝΩΝ. ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ. Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΟΣΤΩΦ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ ΗΤΑΝ ΤΑΧΥΤΑΤΗ. Η ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ.
2)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΙΣ ΝΙΚΟΛΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΕΛΤΣΙΝ. ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ. ΠΩΣ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΕΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ . .ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ FORBES ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 100 ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΛΟΒΙΚΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΧΟΝΤΟΥΡΚΟΦΣΚΙ Ή ΜΠΕΡΕΖΟΦΣΚΙ , ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΞΕΛΕΓΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ UNITED RUSSIA. ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΣΙΛΟΒΙΚΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΩ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΛΚΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΡΩΣΟΣ. ΓΙΑΤΙ ;ΕΙΔΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΙΑ ΔΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ.ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΠΙ ΓΕΛΤΣΙΝ , ΠΟΙΕΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΔΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΗΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΔΟΥΜΑ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΧΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΙΛΟΒΙΚΙ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΕΜΤΣΩΦ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ....
3)ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΣΥΧΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ, ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΕΣ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ, ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΜΟ ΤΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΟΡΜΕΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΛΟΡΙΖΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΡΡΑΣ-ΝΟΤΟΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΟΤΥΠΑ ΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ....
4)ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ"ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ. ΟΥΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΝΣΛΑΒΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ....ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΧ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΙΝΙΚΗ ΡΩΣΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ..ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΙΝ-ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ....ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ...ΔΕΝ ΛΕΩ ..ΑΛΛΑ. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ΚΑΚΙΣΤΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΥΠΕΡΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Ο ΡΩΣΟ-ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΜΟΣ
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΤΟ 2014. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΙΚΟ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΟ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ. .
5)ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ 'ΝΟΥΜΕΡΑ" ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΙΕΑΣ , ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙ.....ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑ.
ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣΙΣΧΥΡΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΠΧ Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ...ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΟΙ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΜΑΔΕΣ(ΠΑΡΙ ΣΑΙΝ ΖΕΡΜΑΙΝ-Μ.ΣΙΤΥ-ΑΡΣΕΝΑΛ)ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥ , ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
6)ΤΕΛΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ.ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΑ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ....ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ. ΑΡΑ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝΕ "ΒΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΡΟΣΟΧΗ....ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ" ΦΙΛΙΕΣ' ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΛΕΓΧΟ....ΟΨΟΜΕΘΑ.