Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ-1/ΠΕΡΙ ΤΡΑΜΠΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Η ΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ.ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΠΕΚΙΝΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΑΜΠ.ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ.

2)ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ISIS ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΙΝΙ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ/ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ.ΟΧΙ ΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΙΕ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

3)ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ FBI ΤΖΕΙΜΣ ΚΟΜΕΙ, ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΤΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ. ΗΔΗ ΜΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ FBI ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΡΩΣΟΦΙΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΙΚ ΦΛΥΝ. ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ FBI "ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΦΛΥΝ-ΡΩΣΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΦΛΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!'ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!

4)ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ REAL ESTATE..ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ. ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΛΥΝ. ΟΤΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ. ΕΝΝΟΩ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΛΟΓΩ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.