Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-2/ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ, ΕΝΩ ΝΟΜΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ , ΛΟΓΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ 9-10 ΜΗΝΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ-ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ.

ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ, ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΣΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΑΝ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΟΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΦΙΛΟΡΩΣΟ ΦΛΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
2ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ WASHINGTON POST ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ WATERGATE ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΝΙΞΟΝ, ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠ....ΑΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΑ 'ΔΕΜΕΝΗ' ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ .ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ , ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 14 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ....ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ...
3)ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΟΝΣΟΝ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ. Ο ΝΙΞΟΝ ΤΟ 1974/ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΣΑΡΑΒΙΑ, Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΙΝΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΟΝΙΚΑ ΛΕΒΙΝΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΑΛΛΟ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΠΩΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΡΩΣΙΑ. ΥΠΟΨΗ ΟΥΤΕ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ.
4)ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΕΝΑ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ OBSTRUCTION OF JUSTICE, ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ FBI, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΛΥΝ, ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ, ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΑΔΙΚΙΜΑ.
5)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ, Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ/ΠΧ ΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ/ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.