Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΥΛΕΣ-ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ' ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ Ή ΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ..ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΤΟΠΙΚΗΣ-ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. 
..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΞΗΣ :
1. ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ:
Α. ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.
Β. ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗΝ ΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ, ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΣΠΟΖΟΝΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ – ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ – ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΕΦΕΔΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ.
Γ. ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ ΑΠΟ ΕΒΡΟ ΕΩΣ ΝΕΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ , ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΒΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΕΡΑΠΟΒΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ Η ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.
2 ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (ΦΩΛΙΕΣ) ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΟΡΗΤΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΘΟΥΣ, ΩΣ ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ – ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ.
3. ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ.ΕΙΤΕ ΤΟΠΟΤΑΜΙ. ΕΙΤΕ ΤΗΝΜΙΚΡΗ ΕΔΑΦΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΡΣΑΙΑ ΥΝΟΡΑ.
Α. ΕΝΟΠΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ "ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ" ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΕΛΕΓΧΟ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ.
Β. ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.
Γ. ΖΩΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΣΟΜΑΛΙΑ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΟ-ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΙΡΤΖΑΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.