Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

ΛΟΓΩ FYROM ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ FYRΟM ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ KFOR ΑΦΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΕΤΟΒΟ.

2)ΕΙΧΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ KFOR Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕΤΟΝΤΖΙΑ ΒΕΛΙΚΟΦΣΚΙ.
ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΔΥΜΑΝΗΣ ΙΤΑΛΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΟΒΑΝΙ ΦΟΥΝΓΚΟ/ΦΩΤΟ.
3)ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΑΙΕΣ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ KFOR Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΖΩΝ ΛΟΡΙΜΕΡ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ.,,,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΙΚΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ...
4)ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΦΙΛΑΝΔΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΑΛΟΝΕΝ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΜΑΣΙΡΕΒΙΤΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΕΡΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΑΛΙΟ ΝΤΕΛ ΣΕΤΕ, ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΟΧΑΙΟ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΖΩΝ ΧΑΡΙΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΚΟΣΟΒΟΥ-ΣΚΟΠΙΩΝ.
5)ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑ ΧΡΕΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΝΤΕΝΤΕ ΓΚΡΕΓΚΑ, ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ Η ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΑΣΚΗΣΗ SILVER SABER 2017 ΣΤΟ CAMP VREDΟ , ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΥΧΟΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΑΦΟΣ.