Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ "ΜΑΝΤΙΣΣΑ" ΠΟΥ TA ΣΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.


Ι.Α.ΜΠ.
Eνα εκπληκτικό τραγούδι, κοινωνικό φαινόμενο που ακόμα δεν κυκλοφόρησε και όμως  έχει φτάσει το 1,3 εκατ. προβολές  σε μόλις 4 ημέρες στο youtube.com!  Και στο βίντεο κλιπ ένα δροσερό πανέμορφο κορίτσι, που σε μαγεύει με την φωνή και το τελέντο της, η Μαρίνα Σάττι.
 Ποια είναι η Μαρίνα Σάττι και γιατί μιλούν όλοι για το νέο της τραγούδι; Γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 1986 στην Αθήνα από πατέρα Σουδανό και μητέρα Ελληνίδα. Μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης κι από μικρή ασχολήθηκε με το πιάνο έχοντας ως δασκάλα την Ρίκα Δεληγιαννάκη. Τον Σεπτέμβριο του 2004, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο Ε.Μ.Π., ενώ παράλληλα σπούδαζε κλασικό τραγούδι, θέατρο και χορό.

Πριν περίπου ένα χρόνο έκανε μεγάλη αίσθηση με τη διασκευή του «Θα Σπάσω Κούπες» αναδεικνύοντάς το ως ένα από το κορυφαία hits της χρονιάς που πέρασε. Τώρα επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Μάντισσα» που έγινε viral μέσα σε μόνο λίγες ώρες, ανεβαίνοντας στην κορυφή της προτίμησης των Ελλήνων χρηστών του YouTube. Βέβαια η Σάττι έχει τραγουδήσει και άλλα τραγούδια, αλλά τα δύο προαναφερόμενα σημείωσαν τεράστια επιτυχία.
Πρόκειται για ένα πολύ καλό τραγούδι σε επίπεδο ερμηνείας και μουσικής, που βασίζεται σε ρυθμό ηπειρώτικου δημοτικού τραγουδιού!
Το καλό είναι ότι σε σχέση με όσα «σκουπίδια» που έχουμε συνηθίσει να «παίζουν» τον τελευταίο καιρό στα ραδιόφωνα τουλάχιστον αυτό βασίζεται στην μοναδική ελληνική δημοτική μουσική παράδοση. 
Χαρούμενο ξεσηκωτικό τραγούδι με ένα πολύ διαφορετικό βίντεο κλιπ!
Η ταλαντούχα καλλιτέχνης ξεχύθηκε μαζί με την παρέα της στους δρόμους της Αθήνας και τα έδωσε όλα με ένα εμπνευσμένο χορευτικό...
Στη σύνθεση και το στίχο  μαζί της ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento!
Απολαύστε την πανέμορφη, δροσερή  και γεμάτη νειάτα Μαρίνα Σάττι , πρώτο στο υπέροχα διασκευασμένο  ηπειρώτικο τραγούδι - viral  σήμερα στο διαδίκτυο "Μάντισσα"  και μετά στην περσινή της επιτυχία "Θα σπάσω κούπες".