Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Η 36Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΜΕ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΧΟΤΕΛ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΑΜΠ.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

2)ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ , ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ.
3)Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ.
4)ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΝΤΕΝΙΖΛΙ Ο ΝΙΧΑΤ ΖΕΙΜΕΚΤΣΙ.
5)ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙΙ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
6)ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΖΕΙΜΣ ΤΖΟΟΥΝΣ.
7)ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕΡΝΤΑΡ ΚΙΛΙΤΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΖΩΝ ΜΠΑΣ.
8)ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΠΩΣ Ο ΧΑΟΥΑΡΝΤ ΜΠΙΣΕΝ, Ο ΕΚΙΜ ΑΛΠΕΚΤΙΝ,Ο ΜΕΧΜΕΤ ΜΠΟΣΤΕΝ ΚΑ.