Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

AΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-2/ΙΡΑΝ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΑΠΟ ΤΙΣ 26/3/2017 ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ISIS ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ.ΤΟΤΕ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ISIS ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΤΙΓΙΑΛΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ. 37 ΛΕΠΤΩΝ. ΜΕ 3 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΧΒΑΖ-ΒΑΛΟΥΧΙΣΤΑΝ , ΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΡΑΝΟΣ. ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΓΛΩΣΣΕΣ ΦΑΡΣΙ-ΑΡΑΒΙΚΗ-ΒΑΛΟΥΧΙΚΗ. ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΙΤΕΣ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ISIS. ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΖΟΝΤΑΙ...ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ..../ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...
2)ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΦΑΣΗ. ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΜΠΑΡΑΖ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ.ΑΥΤΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΩΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΤΟΧΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΧΟΜΕΙΝΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ISIS ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΚΕΝΑΤΟΥΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ISIS.ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ISIS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ , ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΙΤΕΣ.ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. Ή ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ. ΤΟ ISIS ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΙΡΑΝ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ.
3)ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟ 60-65% ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΣΕΣ . ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ-ΑΖΕΡΟΙ-ΒΑΛΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤ ΑΡΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΧΒΑΖ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ. ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΛΑΘΕΜΕΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΗ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ, ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.
4)ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ISIS.ΟΠΩΣ Η ΑΝΣΑΡ ΑΛ ΙΣΛΑΜ, ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΤΖΟΥΝΤΑΛΑΧ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΖΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΙ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΛΑΒΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΝ/ΠΡΟ ΜΗΝΟΣ/ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΟΥΡΝΤΑΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ISIS ΣΤΟ ΙΡΑΝ.
5)ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΣΙΡΑΖ, ΑΧΒΑΖ, ΖΑΧΕΝΤΑΝ, ΚΑΙ ΣΙΣΤΑΝ-ΒΑΛΟΥΧΙΣΤΑΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣΑΝΤ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
6)Η ΙΡΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΠΛΕΒΡΑΣ ΣΟΥΝΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΠΙΘΣΕΙΣ. Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ISIS ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ.
7)ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΗΣΑΝ 1112./ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016