Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ/ΜΕΡΟΣ Δ/ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ. ΟΧΙ ΕΞΩ. ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΙΛΥΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ . ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΔΟΝ. ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 6 ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΡ-ΚΟΥΒΕΙΤ-ΗΑΕ-ΟΜΑΝ-Σ.ΑΡΑΒΙΑ-ΜΠΑΧΡΕΙΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΟ-ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΟΚΟ . ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ 6. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΒΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΑΒΩΝ.ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
2)ΟΤΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΤΟ ΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΕΙΧ ΚΑΡΑΝΤΑΟΥΙ ΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ ΚΑΙ ΑΛ ΑΡΑΜΠΙΓΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΟΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛ ΣΙΣΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΟΠΤΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΙΝΑ. ΜΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
3)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΤΑΡ-ΤΥΡΚΙΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΠΟΝΗΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.
ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 6, ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ/ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ Ή ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ 59 ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΛΥ. ΑΡΑ Ή ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 6 Ή ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ 21 ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.
4)ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΝΤΟΧΑ-ΜΑΝΑΜΑ-ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΙΤ. ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΗΑΕ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ. Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ, ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ, ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ . ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΠΑΓΙ ΑΡΧΗ ΜΟΥ. ΣΥΖΗΤΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ. ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ.
5)ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΓ/ΟΗΕ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΗΣ ΕΕ, ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ.Ο ΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ Ή ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΤΑ ΗΑΕ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΗΣΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΜΟΥΛΑ ΟΜΑΡ. (ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ)
6)Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ, ΔΙΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ BUSINESS. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙΣ. ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΥΖΗΤΑΣ. ΣΥΓΚΛΙΝΕΙΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.ΠΑΓΙΑ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΝΟΥ. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΑ ΚΑΡΤ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΜΟΝΟΣ.
7)ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡ-ΙΡΑΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΑΤΟΛΛΑΧ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ. ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΣΤΟΧΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΡΙΑΝΤ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ. ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ . ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ. Ή ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙΣ ΣΥΓΚΛΙΣΙΑΚΑ ΣΕ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
8)ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ. Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 6. Η ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΟΓΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ. ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΡΑΒΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΨΥΧΡΑΙΜΕΣ ΦΩΝΕΣ. ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΚΡΟΤΗΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΗΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ, ΤΗΣ ΔΥΤ ΣΑΧΑΡΑ, ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ. ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ. ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ..ΟΧΙ ΤΑ ΗΑΕ.
9)ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΡΦΕΣ ΑΚΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ. ΕΥΡΥΕΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ.
10)ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ. ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΡΑΒΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΠΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΤΩ ΗΔΗ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΟΥ. ΜΕ 16 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ.
ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 'ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ". ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. ΚΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΙΝΑΙ. ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ.