Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ/ΚΑΤΑΡ-ΗΑΕ ΚΑ/ΜΕΡΟΣ Α. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ....ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1) ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ 4 ΑΡΑΒΙΚΑ ΣΟΥΝΙΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ(ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΜΠΑΧΡΕΙΝ-ΗΑΕ-Σ.ΑΡΑΒΙΑ) ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΜΙΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ.ΟΙ 4 ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΟΙ 4 ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΟΥ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ, ΤΗΣ ΜΑΝΑΜΑ, ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΑΝΤ.
2)ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΑΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΝΑΣΕΡ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ /ΜΕΣΑ 50-ΜΕΣΑ 60 ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΒΡΗΚΑΝΕ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΗΑΕ, Σ.ΑΡΑΒΙΑ, ΚΑΤΑΡ , ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΜΠΑΧΡΕΙΝ!!!
3)ΠΗΓΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ(ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΕΙΜΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ...). ΤΑ ΕΨΑΞΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΑΘΟΣ. ΤΟ 2012 ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ , Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΝΤΕΦΑΚΤΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙΠΡΙΓΚΗΠΑ ΣΑΓΙΕΝΤ.
4)ΤΟ 2012 Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ BBC ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!'Η ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΕΠΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΜΟΡΣΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣΜΕ 51%ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ.
ΤΑ ΗΑΕ ΕΙΧΑΝ "ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ' ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ , ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ BP ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. Ο ΚΑΜΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΗΑΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΝΩ ΤΟ BBC ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ.
5)ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΗΑΕ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 1.8ΔΙΣ ΒΡΕΤ ΛΙΡΕΣ, ΚΑΙ 32.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΑΕ. ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΑΕ ΣΕ BP-ROLLS ROYCE-BAE ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ. ΤΑ 'ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ' ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Μ.ΣΙΤΥ ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΑΛ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΚΑΙ ΣΑΙΜΟΝ ΠΙΡΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΜΙΡΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΤΑ ΗΑΕ ΘΑΑΓΟΡΑΖΑΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΑΝ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 115.000 ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 7 ΕΜΙΡΑΤΑ.
6)ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΗΑΕ ΕΠΕΜΕΝΑΝ Ο ΚΑΜΕΡΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΟΓΟ ΤΖΩΝ ΤΖΕΚΙΝΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ 2014 ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ(ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ISIS ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ). Ο ΤΖΕΚΙΝΣ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ!!!.( ΕΠΕΔΗ Η ΕΚΘΕΣΗ 108 ΣΕΛ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΜΕΡΕΙΕΣ.) ΤΟΤΕ Ο ΣΑΙΜΟΝ ΠΙΡΣ ΤΗΣ Μ.ΣΙΤΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΜΙΡΗ ΤΩΝ ΗΑΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟ ΒBC ΟΤΙ ΣΤΙΣΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ!!!ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ-ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΡΙΣΗ. ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΗΑΕ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ. Η ΒP ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ Ο ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΒΑΕ ΕΧΑΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ, ΕΝΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΛΛΑΠΛΕΣ ΠΡΟΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΑΕ
ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...