Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΚΛΠ/ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΣΟΥΔΑΝ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ. ΕΝΝΟΩ ΕΝΩΣΗ ΚΟΥΡΔΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΥΓΧΑNΕΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ. ΕΝΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ.


2)ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΣΟΘΥΔΑΝ/ΦΩΤΟ. ΤΟ 2011 ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ . ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΧΩΡΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΕΝΥΑ-ΟΥΓΚΑΝΤΑ-ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΟ -ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΑΛΛΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ. ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΛΕΚΕΤΕ. ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΧΙΣΗ. ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΜΦΑΝΗ Ή ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ....

3)ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΣΟΥΔΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ/ΧΑΡΤΟΥΜ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ-ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑ. ΑΣ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΤΟ 193ο ΜΕΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑ. ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΣΟΥΔΑΝ.

4)ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ.. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ ΣΥΓΚΛΙΣΙΑΚΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΡΖΑΝΙ ΑΠ ΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΤΖΑΒΑ ΤΗΣ ΒΑ ΣΥΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣΟ ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΤΟΥ PKK ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ(ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΤΖΑΒΑ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.