Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

H Mαριάννα και οι Κατσιαπλιάδες!!

Τίγρης που πετάχθηκε από το τροπικό δάσος Ελληνικού κατασπάραξε τον Δασάρχη Πειραιά!


Παγκόσμιος περίγελος για μια ακόμη φορά!
Το Eurogroup απειλεί να μπλοκάρει την δόση των 8,5 δισεκατομμυρίων ευρώ για την Ελλάδα εάν η χώρα μας δεν προσφέρει ασυλία στους τρεις ευρωπαίους συμβούλους του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων που διώκονται από την ελληνική Δικαιοσύνη!!!

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας Λούις ντε Γκίντος.
«Εάν δεν υπάρξει οριστική λύση για τους τρεις εμπειρογνώμονες, το Eurogroup θα μπλοκάρει την εκταμίευση [της δόσης στήριξης]», είπε χαρακτηριστικά.
Από τον Ian Ford
Τόνισε πως οι τρεις σύμβουλοι, έναν Ισπανός, μία Ιταλίδα, κι ένας Σλοβάκος, εργάστηκαν με απόλυτα καλή πίστη στην Ελλάδα και χωρίς προσωπικό συμφέρον, και συνεπώς η κατάσταση στην οποία βρίσκονται είναι «απαράδεκτη».
Αντιλαμβάνεστε πόση ξεφτίλα είναι αυτή όταν το άθλιο πελατειακό ελληνικό κράτος ανέχεται τους κηφήνες δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι αρνούνται ακόμη και να αξιολογηθούν, ενώ υπάλληλοι της ΔΕΗ χωρίς αντικείμενο εξακολουθούν να λαμβάνουν παχυλούς μισθούς. Τα παραδείγματα που αποδεικνύουν τον κατσιαπλιαδισμό αυτού του κράτους είναι άπειρα, ατελείωτα και όπως γράφει στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι” ο εξαίρετος Δημήτρης Στεργίου χρονολογούνται από το 1885!
Την ίδια στιγμή ο Ομιλος Λάτση έχει αγανακτήσει με τους κατσιαπλιάδες του Σύριζα και πως να μην αγανακτήσεις όταν χαρακτηρίζουν δάσος 37 στρέμματα στο Ελληνικό τα οποία είχαν φυτευτεί από το Kολέγιο Θηλέων!
Οπως ανέφερε χθες ο κ. Οδυσσέας Αθανασίου, «δασική είναι μια περιοχή που έχει αναπτυχθεί με φυσικά αίτια. Τα δέντρα όμως αυτά είχαν φυτευτεί από το Kολέγιο Θηλέων, που τότε στεγαζόταν στην περιοχή. Ως εκ τούτου, δεν πρόκειται για δάσος, αλλά για τεχνητή φυτεία και έχει αποφανθεί επ’αυτού προ διμήνου και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους».
Κι όμως ο βλαχοδασάρχης Πειραιά-γύρευε για ποιους λόγους-επιμένει να το χαρακτηρίζει δάσος!

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” απορεί με την υπομονή της Οικογένειας Λάτση και ειδικά της Μαριάννας η οποία ζει ως επί το πλείστον στην Ελλάδα και τρώει στη μάπα όλη αυτή την πλέμπα και τα καμώματα του χυδαίου πελατειακού κράτους και των κακομούτσουνων υπαλλήλων του. Οποια άλλη στη θέση της θα τα είχε βροντήξει και θα ζούσε την υπόλοιπη ζωή της μακριά από αυτή εδώ την Κολομβία των Βαλκανίων.
Τι σκατά επένδυση να κάνεις σ΄αυτή εδώ τη χώρα όταν πρέπει να αντιμετωπίσεις τους λεχρίτες του κρατικού μηχανισμού, τα βλαχαδερά της εκάστοτε εξουσίας και τους υπαλλήλους τους κρατικού μηχανισμού που υποδύονται τους αντιεξουσιαστές. Ειδικά με το Κατσιαπλιαδιστάν του Σύριζα το κακό έχει παραγίνει παρότι μεγάλα βλαχολαμόγια ήταν οι δάσκαλοι της λαμογιάς πασόκοι αλλά και οι νεοδημοκράτες.
Με το να κάθεται η Μαριάννα και ο Σπύρος Λάτσης να ασχολούνται με τα εγχώρια νούμερα τους κάνουν χάρη και δείχνουν και την ανεξάντλητη υπομονή τους καθότι ακόμη και να ξεκινήσουν σήμερα οι μπουλντόζες στο Ελληνικό γύρευε πότε θα αρχίσει να αποδίδει η επένδυση για να βγάλουν οι άνθρωποι τα λεφτά τους. Στο μεταξύ θα τρώνε στη μάπα και τα εγχώρια μολυσματικά βλαχαδερά που θα ανακαλύπτουν τροπικό δάσος στο Ελληνικό.

Οπως έγραφε και το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής μια άγρια τίγρης που πετάχθηκε από την τροπική βλάστηση του Δάσους του Ελληνικού κατασπάραξε μια φιλήσυχη οικογένεια δημοσίων υπαλλήλων η οποία κατοικούσε στην περιοχή του Πανοράματος Βούλας.
Γράφει η Ιόλη Πιερίδη
Την ώρα που η 50χρονη μητέρα και η 18 κόρη έβγαιναν από το γνωστό Ζαχαροπλαστείο Κατσαρός στη Γλυφάδα το οποίο βρίσκεται επί της Ελ. Βενιζέλου, η φιλελεύθερη τίγρης που καιροφυλακτούσε, με ένα τίναγμα τους έκλεισε το δρόμο και με ένα δεύτερο άρπαξε πρώτα τη μητέρα και στην συνέχεια την κόρη και τις κατασπάραξε.
Λίγα λεπτά αργότερα ο πατέρας που ήταν απασχολημένος με την νόστιμη πωλήτρια του Ζαχαροπλαστείου βγήκε έξω και επιχείρησε να κατευθυνθεί προς το αυτοκίνητό του.
Η δαιμονισμένη τίγρης του Ελληνικού που μπορεί να ήταν και μετεμψύχωση της πρώτης αεροσυνοδού της ΟΑ του Ωνάση πετάχθηκε από πίσω του και τον άρπαξε από τον σβέρκο. Σε δευτερόλεπτα είχε κατασπαράξει και τον μουρντάρη μπαμπά ο οποίος ήταν υπάλληλος του Δασαρχείου Πειραιά. Μπορεί να ήταν και ο ίδιος ο Δασάρχης. Η μαμά δούλευε στο υπ. Οικονομικών. Η κόρη τούς δούλευε και τους δύο. Η οικογένεια έμενε στο Πανόραμα Βούλας.
Η τίγρης έδωσε μια κάποια λύση στο ενδοοικογενειακό πρόβλημα αλλά και επιχειρήματα στον Συριζάιο δασάρχη του Πειραιά που πιθανόν ψηφίζει Χρυσή Αυγή και Ρένα Δούρου. Πακέτο πάνε αυτά!
Μετά το θλιβερό συμβάν σε αγώνα δρόμου για να ακυρώσουν την απόφαση του Δασάρχη Πειραιά και να «ξηλώσουν» το δάσος του Ελληνικού πρόκειται να επιδοθούν μέσα στην εβδομάδα οι νομικές υπηρεσίες των φορέων που εμπλέκονται στην ολοκλήρωση της αποκρατικοποίησης.
Σε συναντήσεις που θα έχουν μέσα στις επόμενες ημέρες, νομικοί του ΤΑΙΠΕΔ και της Ελληνικόν Α.Ε, θα ξεκινήσουν την σύνταξη της ένστασης κατά της απόφασης χαρακτηρισμού ως δασικών 37 στρεμμάτων στο πιο νευραλγικό σημείο του Ελληνικού- εκεί όπου πρόκειται να ανεγερθεί ο ουρανοξύστης με το ξενοδοχείο -καζίνο- επικαλούμενες τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που καταλήγει στο εντελώς αντίθετο συμπέρασμα.
Αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις το έργο έχει πάει πίσω τουλάχιστον άλλους δύο μήνες. Αφενός επειδή η νομοθεσία ορίζει ότι οποιαδήποτε αίτηση αναίρεσης δεν μπορεί να κατατεθεί παρά δέκα ημέρες μετά την ανάρτηση της σχετικής απόφασης. Και δεδομένου ότι η απόφαση του Δασάρχη δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια την Παρασκευή 12 Μαΐου, η κατάθεση της ένστασης τοποθετείται για μετά τις 23 Μαΐου. Αφετέρου, γιατί ακόμη και άμεσα να συζητηθεί το θέμα στην Επιτροπή Ενστάσεων, η νομοθεσία δίνει περιθώριο δύο μηνών από την υποβολή της ένστασης για την έκδοση της τελικής απόφασης.

Mόλις λίγες εβδομάδες πριν το Κουρδιστό Πορτοκάλι παρότρυνε τον Ελληνα πρωθυπουργό να ρίξει ο ίδιος το πρώτο σκάψιμο στο Ελληνικό:

Είναι ο μόνος τρόπος να γυρίσεις σελίδα και να δώσεις το μήνυμα στις αγορές ότι κάτι αλλάζει στην αντιμετώπιση των επενδύσεων σ΄αυτή εδώ τη χώρα. Και δεν υπάρχει πιο ισχυρό μήνυμα από το να καβαλήσεις τον εκσκαφέα και να ρίξεις το πρώτο συμβολικό σκάψιμο στην επένδυση-υπερπαραγωγή του Ελληνικού. Μια επένδυση που λιθοβόλησες-να ήταν η μόνη-σαν αρχηγός του αντιπολιτευτικού μπουλουκιού του Σύριζα.
Αγαπητέ Πρωθυπουργέ,
Κάνε την επένδυση του Ελληνικού δικό σου-προσωπικό στοίχημα. Είσαι άλλωστε και μηχανικός βαρβάτος. Καβάλησε λοιπόν τον εκσκαφέα και δώσε το έναυσμα με το πρώτο σκάψιμο. Κάνε κάτι για να αλλάξεις το κλίμα και την διάθεση των δανειστών οι οποίοι περιμένουν απλά το νεύμα του Σόιμπλε για να τραβήξουν την πρίζα.
Υ.Γ> Πόσο γελοίο κράτος…Το πόσο αδίστακτοι και επικίδυνοι είναι οι κυβερνώντες αρχίζουν πλέον να το αντιλαμβάνονται και οι πέτρες. Ετσι στήνουν διαρκώς εμπόδια για παράδειγμα στην επένδυση του Ελληνικού και ώσπου αυτά να αρθούν περνάνε μήνες ολόκληροι και το έργο πηγαίνει διαρκώς προς τα πίσω…

 http://kourdistoportocali.com/news-desk/h-marianna-ke-katsiapliades/