Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

KΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ/ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟ-ΑΡΑΒΙΚΗ ΚΡΙΣΗ/ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ./ΜΕΡΟΣ Α.

KΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ/ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟ-ΑΡΑΒΙΚΗ ΚΡΙΣΗ/ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ./ΜΕΡΟΣ Α.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙOΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ . ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ--ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ.

2)ΝΑ ΖΗΤΗΘΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΗΑΕ ΟΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΑΝ 59 ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ-ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ 12 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. ΕΝΝΟΩ ΠΛΗΡΕΙΣ.ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.

3)ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΗΑΕ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΑΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΑΝΤ.

4)ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΗΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΧ ΤΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΤΑΟΥΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΥΣ.ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ... . ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΑΛ ΑΡΑΜΠΙΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.

5)ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ-ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΕΝΕΡΙΕΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ. ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟΥΣΟΙΚΟΠΕΔΑ. ΤΟ NORTH FIELD KAI TO SOUTH PARS. ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΜΑΝ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

6ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΣ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.