Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

KΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ/ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟ-ΑΡΑΒΙΚΗ ΚΡΙΣΗ/ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ./ΜΕΡΟΣ Β/ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΚΑΤΑΡ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΝΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΙΡΑΚ-ΣΥΡΙΑ-ΥΕΜΕΝΗ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΚΑ. Η ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΥΑΜ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΤΟ ΝΤΙΕΓΚΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ, .ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ-ΣΟΥΔΑ-ΑΒΙΑΝΟ-ΡΑΜΣΤΑΙΝ ΚΑ)
2)Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΝΤΑΦΡΑ ΣΤΑ ΗΑΕ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΒΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ , ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ISIS ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΣΟΥΛΗ.
3)Ι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΠΑΧΡΕΙΝ/ΜΑΝΑΜΑ-ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΟΜΑΝ/ΜΟΥΣΚΑΤ/ΝΗΣΙ ΜΑΣΙΡΑΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ.
4)ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ .ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΑΣΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΝΤΑΧΡΑΝ Ή ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΑΣΗ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΦΑΧΝΤ.
5)ΟΙ ΗΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.Η ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΧΑ ΝΤΑΝΑ ΣΕΛ ΣΜΙΘ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ....ΣΤΙΣ 23 ΜΑΙΟΥ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΡΙΕΣ ΜΟΥ-ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ , ΟΠΟΥ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΙΕΣΑΝ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ...(ΚΑΙ ΤΑ 5 ΠΑΚΕΤΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ...)ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ.
6)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΕΝΩ ΑΠΕΛΑΣΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ, ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ , ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΛΠ
7)ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ.ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ.
8)ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΡΙΤΑ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ.ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΕΚ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΣΤΟ ΡΑΣ ΛΑΒΑΝ/ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΕΡΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
9)Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ DOLHIN ΣΤΟ ΝΑ ΦΘΑΝΕΙ ΣΕ ΚΟΥΒΕΙΤ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΡΙΝΙΤΝΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΜΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ!!!!ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ. Ο ΑΓΩΓΟΣ DOLPHIN ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΣΕ ΕΜΙΡΑΤΑ.ΚΑΙ ΟΜΑΝ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.