Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

ΜΕΤΑ THN TΡOMOKΡATIKH ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ;

;
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΙΡΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΟΜΕΙΝΙ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ , ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΩΣ ΑΤΡΩΤΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ.
2)ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΤΑΥΡΙΔΑ-ΣΙΡΑΖ-ΑΡΑΒΙΣΤΑΝ/ΑΧΒΑΖ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΣΤΑΝ-ΒΑΛΟΥΧΙΣΤΑΝ.
3)ΤΟ ΙΡΑΝ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΙΙΤΙΚΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ...
4)ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ-ΥΕΜΕΝΗ.
5)ΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΗΣΑΝ ΑΠ ΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΡΑΒΙΣΤΑΝ Ή ΒΑΛΟΥΧΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΟΙ ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ.
6)ΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΟΙ ΥΤΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ....
7)ΙΣΩΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΣΥΡΙΑ.ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ...
8)ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΙΡΑΝ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΛ ΚΟΥΝΤΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 110 ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΖΑΧΕΝΤΑΝ,ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΛΙ ΑΝΜΠΑΡ ΣΕ ΖΑΜΠΟΛ, ΚΑΙ ΤΗΣ 33 ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑΧΡΟΜ ΣΕ ΤΖΑΙΣΑΛΑΝΤΛ.