Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ /18-7-2017ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΧΘΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ , Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ. ΚΟΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΝΤΟΧΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΗΑΕ-ΜΠΑΧΡΕΙΝ-Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80, ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΛΠ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΑΝΤΙΝΙΣΤΑΣ"

ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΣΕ Η ΑΓΚΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ 'ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ", ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.

Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΡ-ΣΟΜΑΛΙΑ-ΜΑΛΙ-ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΚΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΜΠΑΡΖΑΝΙ.. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΙΡΑΚ.

ΣΤΙΣ 23 ΚΑΙ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΙΤ.

ΝΕΑ NAVTEX ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΦΟΥ.