Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΑΔΙΚ


Πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναϊμ Ελγκαντούρ. ‘Ηρθε μετά της συζύγου Άννας Στάμου-υποψήφιας ευρωβουλευτή, που αλλαξοπίστησε και εγινε μουσουλμάνα.Σε περίοπτη θέση διακρίνουμε τους κ. Νετχάτ Αχμέτ-πρόεδρο της τουρκόψυχης GTGB , τον πρόεδρο της ABTTF Χαλίτ Χαμπίπογλου και φυσικά τον Τσαβούς του DEB.


Πίσω από την κ. Ισίκ Σαδίκ, διακρίνουμε και τον περιφερειακό σύμβουλο και πρώην βουλευτή της ΝΔ Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά.


Στα δεξιά οι δήμαρχοι Μύκης Τζεμίλ Καμπζά και Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ. Δίπλα τους  ο πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Δυτικής Θράκης Άγκυρας Αχμέτ Σαλίχογλου.Η οικογένεια Σαδικ.


Παρών και ο υποπρόξενος Νταβούτ Οτζάκ. Στα δεξιά με το κουστούμι.

Η εφημερίδα Χρόνος έγραψε για 7-8 λεωφορεία που ήρθαν για το μνημόσυνο. Εσείς τι πιστεύετε πως αυτοί που ήρθαν πλήρωσαν και εισιτήριο για να έρθουν;


Ψευδομουφτής Σερίφ.


Πρόεδρος του DEB Τσαβούς.


Δεξιά από τον ομιλούντα διακρίνουμε και τον πρόεδρο του Συλλόγου Μουσουλμάνων Μακεδονίας & Θράκης κ. Ισμαήλογλου. Δίπλα του ο διευθυντης των Τουρκικών Αερογραμμών-Θεσσαλονίκης Ουτκού Γιαζάν.
100% θα ήρθαν και με το ίδιο αυτοκίνητο από Θεσσαλονίκη…

ΑΧμέτ Μέτε ομιλών. Σαφώς υποβαθμισμένος φέτος. Και αυτό το βλέπει ένα έμπειρο μάτι. Και φαίνεται και από τις φωτογραφίες και από την μειωμένη προβολή από τις τουρκόψυχες ιστοσελίδες.

Ο κ. Ουτκού Γιαζάν τρίτος από αριστερά. Την Παρασκευή θα ήταν στην πλατεία Τυρολόης στον δρόμο  μαζί με τον εκεί τουρκοσύλλογοκαι την Δευτέρα στην Κομοτηνή στο μνημόσυνο.
Ο διευθυντής των ΤΗΥ, οχι ο σταθμάρχης της ΜΙΤ ε…
Μην μπερδεύεστε.


Ο εκπρόσωπος του Ουράνιου Τόξου Γιώργος Παπαδάκης.


Ο πρόξενο; Αλή Ριζά Ακιντζι


Ο υφυπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Γιλντίζ.

Πηγή: http://tourkikanea.gr