Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Δεν βγήκε καπνός ακόμα από το Κραν Μοντάνα: Συνεχίζεται το δείπνο, ψέμα ότι έφυγε ο Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης παρακάθισε σε γεύμα με τον κατοχικό ηγέτη και τους Υπουργούς Εξωτερικών ή εκπροσώπους Υπουργών Εξωτερικών των εγγυητριών δυνάμεων, που παρέθεσε ο ΓΓ του ΟΗΕ, στο Κραν Μοντανά. Φωτογραφία ΧΡ. ΑΒΡΑΑΜΙΔΗΣ


Οι προσπάθειες για συμφωνημένο ανακοινωθέν συνεχίζονται στο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας, όπως συνεχίζεται επίσης το δείπνο των συμμετεχόντων στην Διάσκεψη για την Κύπρο.
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας συμμετέχει κανονικά στο δείπνο, άρα είναι αποκύημα φαντασίας των Τούρκων δημοσιογράφων ότι αποχώρησε.

Το δείπνο ξεκίνησε με καθυστέρηση αφού προηγουμένως ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.
Σημειώνουμε ότι στις 7 το πρωί αναχωρούν από το Κραν Μοντάνα ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ και η τουρκική αντιπροσωπεία. Το πρόγραμμα αναχώρησης είναι γνωστό στους δημοσιογράφους από τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης. Οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί είναι ψέμα και προπαγάνδα της τουρκικής κρατικής μηχανής.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΣ

mignatiou.com