Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

ΠΕΡΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ-ΜΕΡΟΣ Β./ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

ΠΕΡΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ-ΜΕΡΟΣ Β./ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ 4 ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ, ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΙΛ ΚΑΙ ΚΙΜ ΟΥΝ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ. ΑΛΛΑ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΜΜΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΠΟΥΣ-2 ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ-ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ-ΠΕΡΙ ΣΑΝΤΑΜ ΚΑΙ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ. ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.....ΧΡΟΝΟΔΕΝ ΕΧΩ ΕΔΩ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ.

2)Η ΟΚΤΑΕΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΤΑ ΕΝΔΟΚΟΡΕΑΤΙΚΑ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΗΤΑΝ ΦΟΒΙΚΟ ΑΤΟΜΟ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ, Ο ΑΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΟΡΕΑΤΟΛΟΓΟ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΠΡΕΣΒΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΜΠΟΣΓΟΥΩΡΘ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΤΟ 2012..ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ ΟΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ. ΕΞΥΠΝΟΣ ΗΤΑΝ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΜΕ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ Η ΧΙΛΑΡΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ....ΕΧΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ...

3)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ 'ΜΠΟΥΦΟΣ'(ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ) ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΗΔΗ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ"ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΘΑΣΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ!!". ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ, Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΤΟΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΩΣ "ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ". Ο ΤΡΑΜΠ ΩΣ CHUMP ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΨΕΥΤΗΣ.ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΗΣΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΩΣ 'ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ ΜΕ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ' ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΔΟΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!! ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟ 2017.Ο ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ 'ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ' ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ, ΟΠΩΣ Ο ΦΟΒΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΟΜΠΑΜΑ "ΔΕΝ ΟΡΙΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ'. ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΑΒΑΣ.(ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010-2014 ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΑΡΑΒΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ) Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ. ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ "ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ" ΗΤΑΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ. ΚΑΙ ΜΟΝ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤ ATLANTIC ΗΤΑΝ ΜΝΗΜΕΙΟΑΝΑΙΜΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ.

4)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΒΑΣΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΑ ΕΚ ΤΩΝ" ΕΝΔΟΝ-ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ"ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ-ΚΑΝΑΔΟΥΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝΣΤΙΓΜΗ 13-21 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ. ΤΟ 2014 ΕΙΧΕ 10-16. ΕΧΕΙ ΣΧΑΣΙΜΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΑΛΛΕΣ 6-18 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΟΥΝ , ΦΟΒΟΝΤΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΟΝΤΑ ΤΥ . Ο ΚΙΜ ΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΗΠΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ , ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΗΠΑ-ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ 'ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ'. ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

5)ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. Ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ή ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ. ΟΙ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΚΑΙ ΜΑΤΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ "ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΘΕΙ " ΤΡΑΜΠ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ. ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΙΝΣΕΝΤ ΜΠΡΟΥΚΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ. ΣΤΟΝ 38ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1953 ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΩΧΗ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ....

6)ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΙΔΕΟΣ ΚΑΙ ΧΑΟΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ. ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΤΟΝ ΚΙΜ ΟΥΝ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΟΥΝ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ. ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙΜ. ΤΟ 80% ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣΤΟΥ ΚΙΜ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΡΩΣΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ/(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΕ ΙΡΑΝ-ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ. Η ΡΩΣΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΕΚΤΑΣΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΒΡΕ ΤΡΑΜΠ ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ IQ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ...ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ;
ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΗΠΑ-ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ. /ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ.