Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Ποιοι στρατιωτικοί “ένιωσαν την ανάγκη” να ευχαριστήσουν τη Χρυσή Αυγή…Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, όπως αναφέρει σε άρθρο του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς “θεώρησε σωστό να μας ευχαριστήσει, διότι το Κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους για να αναδείξουμε με ερώτηση στη Βουλή, την αδικία που γίνεται σε βάρος των στρατιωτικών της Ηπείρου, να εξαιρούνται του
επιδόματος παραμεθορίων περιοχών”… Η Χρυσή Αυγή έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό αγαστή συνεργασία με την συγκεκριμένη Ένωση, η οποία με επιλογή της δεν ανήκει πλέον στην ΠΟΕΣ αλλά στην επιχείρηση “κλωνοποίησής” της.
Βέβαια δεν καταλαβαίνουμε την ανάγκη του προέδρου της συγκεκριμένης Ένωσης να εκφράσει δημοσίως και εγγράφως τις ευχαριστίες του προς τη Χρυσή Αυγή ,όταν είναι γνωστό ότι το θέμα του επιδόματος για τις μονάδες προκαλύψεως Μακεδονίας -Θράκης την τελευταία έστω στιγμή είχε μπει στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ. Το πρόβλημα με το επίδομα παραμεθορίου είναι ότι δεν δίνεται με την συχνότητα και τη συνέπεια που θα ΄πρεπε. Η Ήπειρος δεν αποτελεί εξαίρεση. Εξαίρεση είναι η  συνεργασία που έχει αναπτύξει ο πρόεδρός της με την Χρυσή Αυγή,κάτι που άπαντες οι υπόλοιποι στρατιωτικοί που ασχολούνται με τα εργασιακά ζητήματα των συναδέλφων τους αποφεύγουν όπως “ο διάβολος το λιβάνι”. Είναι κι αυτό ένα από τα πολλά “αδύνατα σημεία” της προσπάθειας κλωνοποίησης της ΠΟΕΣ. 
militaire.gr