Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 84 ΑΤΟΜΑ, ΕΝΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ. ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΛΥΚΟΥ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΣΤΟΓΧΟΛΜΗ-ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ISIS Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ 'ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ'
2)ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ-ΚΑΜΙΚΑΖΙ Ή ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΥΚΑΣΟ, ΕΝΝΟΩ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ ΚΑ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ή ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2017 ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ.
3)ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ "ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ' ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΝ ΝΤΕΝΙ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.ΟΜΩΣ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΨΗΛΗ.
4)ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ/ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΡΑΚΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΚΟΥΡΔΟΑΡΑΒΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ISIS ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ.ΤO ΙSIS ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΗΡΘΕ-ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΗΜΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΜΠΛΟΚΕΣ-ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.-ΚΑΝΑΔΑ (ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ-ΟΤΑΒΑ-ΣΑΝ ΜΠΕΡΝΑΝΤΙΝΟ ΚΑ)