Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Ο ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΠΡΙΜΠΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΙΚ ΦΛΥΝ, Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΚ ΦΑΡΛΑΝΤ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΟΝ ΣΠΑΙΣΕΡ, Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗΣ ΚΑΤΙ ΟΥΩΛΣ,ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΙΚ ΣΟΡΤ. ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...
2)Ο ΠΡΙΜΠΟΥΣ ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟΤΟ ΟΥΙΝΣΚΟΝΣΙΝ.ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ , ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΥΙΝΣΚΝΣΙΝ ΠΩΛ ΡΑΙΑΝ.
3)ΟΠΡΙΜΠΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΞΑΝΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΕΝΤ ΚΡΟΥΖ, ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΗΛΩΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.... ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
4)ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΙΜΠΟΥΣ, Ο ΤΡΑΜΠ ΚΟΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.....
5) Ο ΠΡΙΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ Ο ΣΟΝ ΣΠΑΙΣΕΡ ΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ. Ο ΠΡΙΜΠΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
6)Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο 67ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΖΩΝ ΚΕΛΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ. ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΤΟ 2008-2009. ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ. ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΜΑΙΑΜΙ-ΦΛΟΡΙΝΤΑ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ-ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ-ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΛΠ. ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ. ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝΓΙΑ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ .ΕΙΝΑΙ ΙΡΛΑΝΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ./ΦΩΤΟ
7)Ο ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΩΣ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΙΑΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΝΓΚΙΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΧΕΛΜΑΝΤ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟ 2010/ΕΠΕΣΕ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ .. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΠΑΙΔΙ ΕΝΩ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. Ο ΕΤΕΡΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΤΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ, Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΘΛΙΝ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ(ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ)
8)ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ. ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΙΧΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΜΕΞΙΚΟ(ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ), ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΙΧΟΥΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ.