Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΠΕΡΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ-ΣΥΝΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΤΗΣ FIFA-3/ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ/ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ -ΜΟΥΝΤΙΑΛ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑΝ ΟΤΙ Ο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΟΑΚΙΜ ΛΕΒ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.

2). ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΟΙ. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΛΕΒ "ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ 27-30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 22-26 ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΤΟ 2022. "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.

3)ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ 11 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 26-31/33 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΕΙ
ΤΟΥΣ ΝΟΙΕΡ-ΧΕΚΤΩΡ-ΧΟΥΜΕΛΣ-ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ-ΚΙΜΙΧ-ΚΡΟΣ-ΚΕΝΤΙΡΑ-ΟΖΗΛ-ΜΙΛΕΡ-ΓΚΟΜΕΣ-ΡΟΙΣ Ή ΓΚΕΤΣΕ. /ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑ.

4)ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ "ΝΕΟ ΑΙΜΑ"
ΤΕΡ ΣΤΕΓΚΕΝ-ΧΕΒΕΝΤΕΣ-ΧΕΝΤΡΙΞ-ΜΟΥΣΤΑΦΙ-ΣΜΕΛΤΖΕΡ-ΒΙΓΚΛ-ΓΚΟΥΝΤΟΓΚΑΝ-ΣΑΝΕ-ΒΕΡΝΕΡ-ΝΤΡΑΞΛΕΡ-ΓΚΕΤΣΕ.

5)ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΣ 'ΝΕΟ ΑΙΜΑ' ΟΙ ΤΡΑΠ-ΣΟΥΛΕ-ΓΚΙΝΤΕΡ-ΠΛΑΤΕΡΧΑΡΝΤ-ΡΟΥΝΤΙΓΚΕΡ-ΤΖΑΝ-ΝΤΑΟΥΝΤ-ΜΠΡΑΝΤ-ΣΤΙΝΤΛ-ΓΚΟΡΕΤΣΚΑ-ΓΚΝΑΜΠΡΙ.

6)ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ 'ΝΕΟ ΑΙΜΑ' ΛΕΝΟ-ΒΑΙΖΕΡ-ΤΑΧ-ΓΚΕΜΠΧΑΡΝΤ-ΚΕΡΕΥ-ΝΤΕΜΙΡΜΠΑΙ-ΡΟΥΝΤΙ-ΣΙΡΛΕ-ΒΟΛΑΝΤ-ΜΕΓΙΕΡ ΚΑΙ ΣΑΝΤΡΟ ΒΑΓΚΝΕΡ.

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΣΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΩΡΑΙΟ ΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΣΤΟ 3-1 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟΜΕ 4-1. ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΤΙΝΤΛ ΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΧΕΝΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΟΨΟΜΕΘΑ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΡΟ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ 1-0. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΘΟΣ
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΟΣΟΥΑ ΚΙΜΙΧ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ ΛΕΟΝ ΓΚΟΡΕΤΣΚΑ ΤΗΣ ΣΑΛΚΕ. ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΓΙΟΑΚΙΜ ΛΕΒ.