Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-1/ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ


.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 
1)ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ULCHI-FREEDΟM-GUARDIAN 2017, EINAI ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΗΠΑ-ΟΗΕ-ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΙΝΣΕΝΤ ΜΠΡΟΥΚΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΧΙΚΑΜ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ ΝΑΥΑΡΧΟ ΧΑΡΙ ΧΑΡΙΣ.ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΝΙΚΙ ΧΑΛΕΙ, ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΑΠΟΨΕ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΟ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ
 
2)ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΓΡΑΨΑ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΠΡΟΥΚΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ. ΥΠΟΨΗ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΠΡΟΥΚΣ ΠΡΙΝ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ.
 
3)ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝΕ 83 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ OSAN. ΕΚΕΙ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ F-22. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΚΟΥΑΜ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΑΛΑΣΚΑ/ΦΑΙΡΜΠΑΝΚΣ ΚΑ.
 
4)ΟΙ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ 'ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ"....ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ "ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ'...ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΟΠΩΣΟ I FOAL EAGLE-DOUBLE DRAGON-KEY RESOLVE. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, Η ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. 1Ο ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΧΩΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Η ΙΤΑΛΙΑ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ, Η ΣΟΥΗΔΙΑ , Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΑ. ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΒΟΛΙΒΙΑ.ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.
 
5)ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ. ΑΥΡΙΟ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΥΠΟΨΗ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ 1950.