Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-3/ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΤΟ 33.6% ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ/ΔΙΑΧΡΟΙΝΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ,ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΑΛΑΦΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΜΑΡΟΚΟ-ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΛΠ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝ.
2)ΤΟ 28.6%ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΙΘΜΟ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΖΙΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΓΚΟΝΑ.
3)ΟΙ 4 ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ...ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΔΡΑΣΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ.

4)ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΩΝ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ.
5)ΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ -ΕΞΡΕΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΛΓΙΟ-ΓΑΛΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ.
6)ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 150 ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
7)ΟΙ 6 ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΟΙ ΠΙΟ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 19-44 ΧΡΟΝΩΝ.ΤΟ 53% ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ.Ι ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ.ΤΟ 43% ΕΧΕΙ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ.ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΕΧΕΙ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ 4.6% ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 25% ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
8)ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ. ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΚΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΘΕΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΛΑ. ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΕΤΟΥΑΝ-ΝΑΝΤΟΡ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΕΚ.
9)ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΛΙΒΥΟΥΣ, ΤΥΝΗΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΤΑΝΟΥΣ.
10)ΤΟ 2016 ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 10 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ.. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ 76, ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ 23, ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 17, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 5 ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ 4 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ 1/ΒΕΑΣΕΙ EUROPOL.
11)ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016 ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ 69 ΑΤΟΜΑ.
12)ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑΛΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΑΝΑΡ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΧΥΡΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
13)ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΜΠΡΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΚΑΝΑΡ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ-9/11 Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ 19 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΥΕΜΕΝΙΟ ΡΑΜΙ ΜΠΙΝΑΛΣΙΜΠ.(ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ 9/11)