Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ/ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Η ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ -ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΙΜ ΟΥΝ ,ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ Η ΜΗ-ΚΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ,ΠΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΒΑΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ.
2)ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ, ΠΟΛΥΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ MAXIMUM ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ. ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ , ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ,ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜ ΔΙΜΕΡΩΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 14 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ/ΠΟΛΥΜΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΙΜ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΙΜ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΚΑΙ Η ΜΟΣΧΑ.
3)ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΡΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ IMPLOSION ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΩΤΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ.ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ .ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 1874 ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ.
4)ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-22RAPTOR, ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΡΑΣΗΣ.ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΜ/ΑΝΤΕΡΣΟΝ, ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ/ΦΑΙΡΜΠΑΝΚΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤ ΓΚΡΙΛΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΚΙΝΑΟΥΑ-ΧΑΒΑΗ-ΣΙΓΓΑΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΑΡΕΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ Β1-Β, Β-2 ΚΑΙ Β-52 ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΣΑΡΩΤΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ.
5)ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΜ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ DECAPITATIΟN ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ.
6)ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΠΑ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ-ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ.ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ "ΒΑΒΥΛΩΝ/ΟΠΕΡΑ' ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΕΠΙ ΣΑΝΤΑΜ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΒΟΡΕΙΚΟΡΕΤΙΚΟ-ΙΡΑΝΟ-ΣΥΡΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΤΙΕΡ Ε ΖΟΡ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ/ΕΥΦΡΑΤΗ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 'ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΟΣ/ΟΡΧΙΔΕΑ'.
7)ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΗΘΟΥΝ-ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΙΟΙ ΤΥΠΟΥ STUXNET ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ...
8)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ 38ου ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΟΥ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΕΣΟΝΓΚ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΗ ΒΑΣΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΡΕΑΣ.
9)ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ-ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΙΜ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΡΕΙΟΚΡΕΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙΜ. ΑΠ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΕΟΥΛ ΚΑΙ ΗΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΥΣΤΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
10)ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ, Η ΚΙΝΑ, ΤΟΙ ΡΑΝ ΚΑΙ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.
11)ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΕΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΥΡΤΑΤΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.ΑΝ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΟΙ ΗΠΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 96ΩΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ.
12)ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΣΕ ΑΛΑΣΚΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ-ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΕΝΙΣΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ Η ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, Η ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΕΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΚΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ.