Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.

ΓΡΑΦΕΙ ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΙ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ. Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΣΕ ΧΑΟΣ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΔΟΥΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ.

2)ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΡΑΜΠ-ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ, ΝΟΤΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΡΙΟ ΓΚΡΑΝΤΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ.ΑΛΛΑΑΥΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ .Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΑΡΑΜΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΥΞΙΔΑ. ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΕΝΑ ΕΚΑΤ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΜΕΤΑΠΙΠΤΕΙ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΤΣΑΒΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ -ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΑΣ.

3)ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.. ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΑΝ ΑΦΕΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ 'ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΙΚΗ ΖΩΝΗ'

4)Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ-ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΕΠΙΡΟ, ΟΠΩΣ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΤΟ ΠΕΡΟΥ, Η ΧΙΛΗ, Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ, Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ.

5)ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΒΕΤΟ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ Ι ΗΠΑ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ(11 ΚΡΑΤΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ), ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ.

6)ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑΡΕΚ ΕΛ ΑΙΣΑΜΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ. ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ. ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΠΑΡΤΙΝΤΟ ΛΠΕΖ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 121 ΑΤΟΜΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥ, ΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΑΜΑΣΚΟ ΚΑΙ ΒΗΡΥΤΟ ΣΕ ΚΑΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΒΑΝΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.....

7)ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΜΑΡΚ ΡΟΥΜΠΙΟ , ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ-ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ- ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ....ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΑΛΕΝΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑΚΑΙΜΠΟ...ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.......

8)ΠΛΗΡΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΟΙ ΗΠΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PΕTROLEU DE VENEZUELA ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΕΝΩ Ο ΟΠΕΚ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ.ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.ΚΑΙ ΕΞΑΓΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ.ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ...ΤΟΤΕ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...

9)ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤ ΜΑΙΑΜΙ ΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΙΑΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ, ΝΑ ΤΥΧΟΥΝΕ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΧΩΡΕΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.(ΠΧ Η ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ, ΟΙ ΓΡΕΝΑΔΙΝΕΣ, Η ΝΤΟΜΙΝΙΚΑ)

10) ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ 3-4 ΧΩΡΕΣ. ΗΤΟΙ Η ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΟΡΤΕΓΚΑ , Η ΚΟΥΒΑ ΤΟΥ ΡΑΟΥΛ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Η ΒΟΛΙΒΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΑΛΕΣ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΟΥΑΝΤΟΡ ΕΛΙΣΣΕΤΑΙ....ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ. Ο ΓΓ/ΟΗΕ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΔΙΩΞΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΤΗΝ MERCOSUR, THN ΟPANAL, THN CARICOM ΚΑ.

11)ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ, ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ(ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΑΦΩΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ UNITAS-MΟBΙLITY GUARDIAN, TRADEWINDS KAI PANAMAX ΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ. ΑΠΟ ΕΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΤΟΥ Β ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ...

12)ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΔΟΥΡΟ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠ, ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΧΕΞΙΑ. ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΝΕΦΕΛΩΔΕΙΣ, ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ. Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΚΑΙ ΟΤΡΑΜΠ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BUSINESS.ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ-ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ. ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΣΗ.