Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ/ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ/ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Η ΣΤΑΣΗ ΤΡΑΜΠ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50. ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ.ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ. Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΟΒΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΩ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΡΩΣΙΚΗ Ή ΙΝΔΙΚΗ ΕΠΙΡΟΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.. Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΤΗΣ ΑΦΓΑΝΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ DURAND. ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ .ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΗΠΕΙΡΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΜΗ-ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΓΝΟΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ , ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΩΣ NON-NATO MAJOR ALLY ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ. ΝΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΝΕΚΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΖΙΑ ΟΥΛ ΧΑΚ-ΜΠΕΝΑΖΙΡ ΜΠΟΥΤΟ .

2)Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ , ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ. ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΛΙΒΑΝΟ-ΙΡΑΚ-ΣΥΡΙΑ-ΥΕΜΕΝΗ.ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. .ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ.

3)ΤΑ ΗΑΕ ΚΑΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ..ΑΥΤΕΣ ΟΙ 3 ΧΩΡΕΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2001 ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ.Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΑΝΤ ΠΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΦΓΑΝΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ. ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΗΑΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΥΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ.Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΜΑΛ ΖΑΕΝΤ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΕΝΑΝΤΙ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

4)ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ Σ.ΑΡΑΒΙΑ, ΣΤΟ ΟΜΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΡΑΧΕΝΤ ΣΑΡΙΦ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 45 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ISIS. ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ....ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΟΥ ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΜΠΙΝ ΣΑΛΜΑΝ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΙΝΑΙ TRANSIT PΟINT ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕ ΥΠΟΨΗ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ

5)ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΟΥΑΖΙΡΣΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Ο ΜΑΝΣΟΥΡ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 'ΖΑΡΒ Ε-ΑΛΒ' ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ TTP ΕΧΑΣΑΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 1560 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ.

ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ-ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΧΩΡΩΝ.