Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

ΣΦΟΔΡΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΤΡΟ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ.
...
2)Ο ΜΑΤΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΑΥΚΑΣΙΑ. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ....
3)ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΟΤΙ 'ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!' ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ 'ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ'.
4)ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΚΙΕΒΟ(2007), Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΚΕΙΤΣ.
5)ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ/ΝΤΟΝΜΠΑΣ.
6)ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ -ΕΙΠΕ -ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ.
7)Ο ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΛΟΒΑΙΣΚ ΠΟΥ ΤΟ 2014 ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΖΟΦΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
8)Ο ΜΑΤΙΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΗΠΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ , ΕΝΩ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
9)Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΡΩΣΙΑΣ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ, ΓΝΩΣΤΑ ΩΣ ZAPAD2017.