Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ/ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΛΚΑΝΑΡ ΣΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΝΔ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑΣ. ΣΤΙΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΡΗΞΗ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΩΣ ΕΚΡΗΞΗ ΑΕΡΙΟΥ. ΥΠΟΨΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ.ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟ...Υ. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ 'TATP"'ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΔΙΑΖΑΝ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΙ.

2)ΣΤΟ ΚΑΜΠΡΙΛΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΑΡΑΓΚΟΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ VIS , 70 ΧΛΜ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ ΚΑΙ 30 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΙΟΡΕΙΝΗ ΠΟΛΗ ΡΙΠΟΛ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ , ΜΑΡΟΚΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΣΥΣΗΣ.ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΕΝΑ AUDI A3.ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΡΙΠΟΛ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΑΛΛΟ-ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ Η ΙΣΠΑΝΟ-ΜΑΡΟΚΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ.Ο ΙΜΑΜΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΑΦΙΣΤΗΣ, ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ.ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΜΠΟΥΠΑΚΙΡ ΕΣ ΣΑΤΙ.,ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΥΚΑΜΠΙΡ.
3)ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΚΤΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ.ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣΕ 10-12 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΡΙΠΟΛ ΚΑΙ ΑΛΚΑΝΑΡ.ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.6 ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΟΙ 4-5 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ.
4)ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ /ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ 51 ΜΑΡΟΚΙΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ/ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ. ΤΟ 2016 Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΤΑΝ 69, ΚΑΙ ΤΟ 2015 75.ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ.
5)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ Η ΟΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΛΑΦΙΣΤΗ-ΙΜΑΜΗ ΑΠΟ ΡΙΠΟΛ ΣΕ ΜΑΡΟΚΟ.ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ ΕΠΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2017
ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΓΓΥΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΡΙΠΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΑΙΩΝ /ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΓΑΛΛΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ISIS ΠΕΡΙΠΟΥ 2000 ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ.
ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΡΟΚΙΝΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΔ ΙΤΑΛΙΑ....