Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ-1/ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΑ.ΟΣΟΙ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΑ ΦΟΒΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ , ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ. 43 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΗ ΛΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ. ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΒΗΜΑΤΑ.ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ-ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΚΑ.

2)ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝ ΠΕΛΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝ ΜΟΝΤΑΝΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΒΡΕΤΑΝΩΝ-ΜΟΓΚΕΡΙΝΙ-ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΣΟΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΓΓ/ΗΕ ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ...

3)ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟΥΣ,ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ, ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝ ΜΟΝΤΑΝΑ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΓΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΑ. ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ.ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ.

4)ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΙ..ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ.ΣΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΚΡΑΓΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΣ ΘΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.

5)ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΑΡΩΝΙΤΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Η "ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ' ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΤΖΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΠΙΚΟ Ή ΗΜΙ-ΤΟΛΙΚΟ ΔΕΛΕΑΡ.ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΔΕΝ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ..
..
6)ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΝΩ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ .ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

7)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ PLAN B .ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ PLAN C ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ/ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ-ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΡΟΟΔΟ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΠΡΟ, Η ΑΓΚΥΡΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΕ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΔΕΝ ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ. ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ....

8)ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΕ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ . ΠΧ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ PESCO ΤΗΣ ΕΕ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ. ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΓΑΛΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ.ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ. ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

9)Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝ ΜΟΝΤΑΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ ΑΡΝΗΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙ ΙΔΕΕΣ ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΟΤΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΓ/ΟΗΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΑΟΥΝΕΡ, ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΠΕΝ ΑΙΝΤΑ ΚΛΠ.

10)ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΑΛΛΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ. ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΣΟΥΔΑΝ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

11)ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΣΤΟ ΣΤΥΛ....ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ....ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟ 1967 ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΜΕ ΤΟ ΑΝ ...ΔΕΝ ΖΕΙΣ. ΧΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΣΧΕΔΙΟ ΑΤΣΕΣΟΝ ΕΔΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΔΟ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ.

12)ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΥΠΟΤΕΛΙΕΑΣ. ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΠΕΡΙ ΟΠΙΣΘΧΩΡΗΣΕΩΝ. ΠΕΡΙ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ , ΠΕΡΙ ΜΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑ. ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ.
*ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ, ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΣΟΥΔΑΝ,ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΜΠΧΑΖΙΑΣ-ΝΟΤΙΑΣ ΟΣΣΕΤΙΑΣ ΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.ΕΔΩ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΚΑΝΩ ΜΝΕΙΑ.