Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-2.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ , ΤΟΥ CSU ΣΤΗΝ ΒΑΥΑΡΙΑ. ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 40% ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ-ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟ AFD.ΥΠΟΨΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΦΡΑΝΤΣ ΓΙΟΖΕΦ ΣΤΡΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΖΕΙΧΟΦΕΡ ΤΟΝΙΖΕ ΟΤΙ Η CSU ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 46%!!!


2)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΚΡΑΤΕΣ-ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

3)ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ /ΕΝΝΟΩ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ-ΚΙΡΓΙΖΙΑ ΚΑ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΦΛΕΡΤΑΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ AFD.

4)ΤΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Ο ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΓΚΑΟΥΛΑΝΤ ΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. Η ΕΤΕΡΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΙΣ ΒΑΙΝΤΕΛ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

4)ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1961 ΠΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΟΜΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΟ ΤΟΤΕ "ΓΕΡΜΑΝΚΟ ΚΟΜΜΑ" ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ. ΤΩΡΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ.

5)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ/ΣΥΜΜΑΧΙΑ 90. ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΓΚΕΡΝΤ-ΜΠΑΣΤΙΑΝ-ΠΕΤΡΑ ΚΕΛΙ ΚΑ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΗ ΘΕΣΗ.

6)ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΑΡΤΙ ΣΟΥΛΤΣ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΙΝΜΑΓΙΕΡ-ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΚΑ.

7)ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΡΕΝΤΕΡ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1998-2005 ΜΕ ΥΠΕΞ ΤΟΝ ΓΙΟΣΚΑ ΦΙΣΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΕ ΒΟΣΝΙΑ-ΚΟΣΟΒΟ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΑΡΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

8)ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD , ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΨΗΦΦΟΡΟΙ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΡΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 21-22% ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 10-11% ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

9)ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ. ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΚΡΙΜΑΙΑ-ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΚΑ.

10)ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. 6 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ 7.