Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-3


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1) Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ "ΠΛΟΥΡΑΛΙΖΕΙ" ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΙΝΤΛΕΡ.

2)Η ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ AFD ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΡΤΙΟ, Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ AFD ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
3)ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΥ "ΤΖΑΜΑΙΚΑ" ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ /ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΣ.
4)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ(ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ), ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.
5)ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΧΟΝΕΚΕΡ ΕΚΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΣΚΑΡ ΛΑΦΟΝΤΕΝ.
6)ΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΝΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΖΑΜΑΙΚΑΣ, ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
7)ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΤΩΝ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΕ ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
8)ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ AFD ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
9)ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ.
10)ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2018 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ,ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ/ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΛΙΓΚΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΝΤΑ.