Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

Μύδροι Τράγκα στον Κικίλια: Δε λες σε καρκινοπαθή «πώς πάει ο καρκίνος σου»

Μύδροι Τράγκα στον Κικίλια: Δε λες σε καρκινοπαθή «πώς πάει ο καρκίνος σου»
Συνέχεια στη σφοδρή σύγκρουση και τις βαριές κατηγορίες που εξαπέλυσε από τα Παραπολιτικά fm δίνει με σημερινό του άρθρο ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, αφήνοντας εκ νέου αιχμές τόσο για την επικοινωνιακή δεινότητα του Βασίλη Κικίλια ως εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ όσο ακόμα και για την… ιατρική του επάρκεια.

Με ένα ολοσέλιδο άρθρο του στην εφημερίδα Παραπολιτικά ο Γιώργος Τράγκας επιτίθεται σφόδρα στον Βασίλη Κικίλια, ορμώμενος από την… παραίνεση του τελευταίου, όταν δεν μπορούσε να απαντήσει στα περί μιζών από τη Siemens σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, να προσέχει το σάκχαρό του.
Ο δημοσιογράφος με αφορμή την κατηγορία του πορτ παρόλ της ΝΔ σημειώνει πως ο ίδιος είναι διαβητικός και η επίμαχη αποστροφή του αποτελεί μία έμμεση παραδοχή πως «οι διαβητικοί είναι άτομα ειδικών αναγκών, άρα έχουν αποσταθεροποιημένη κρίση».
Ο Γιώργος Τράγκας στηλιτεύει το γεγονός ότι με την αναφορά αυτή ο κ. Κικίλιας «ήθελε να υποτιμήσει την κρίση μου, να αποδυναμώσει τα ερωτήματά μου και την ένταση της φωνής μου στο μικρόφωνο».
Αυτό στο οποίο στέκεται στο άρθρο του είναι όπως τονίζει πως «το χειρότερο είναι ότι ο συνoμιλητής μου ήταν γιατρός. Δεν έχει σημασία εάν είναι καλός ή κακός γιατρός, αυτό δεν μπορώ να το κρίνω, γιατί δεν πήγα να με εξετάσει ποτέ, ούτε έτυχε να πάει κάποιος φίλος μου».
Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο παράλληλα σημειώνει δηκτικά πως «ομολογώ ότι δεν έχω ακούσει κανέναν ασθενή να τον είχε θεράποντα ιατρό», αφήνοντας σαφείς αιχμές για την ιατρική του ιδιότητα.
«Δεν λες σε κάποιον σε δημόσια θέα, στην τηλεόραση, προσέχετε τον καρκίνο σας ή σε ποιο στάδιο είστε. Δεν λες σε κάποιον άλλον στο ραδιόφωνο, επειδή σε ρωτάει ή σε αντικρούει σκληρά, πώς πάει η λευχαιμία σας, βρήκατε μόσχευμα;» προσθέτει.
Επιπλέον, για μία ακόμη φορά σημειώνει πως «σε άλλες ηγεσίες της ΝΔ, δεν θα είχε επιλεγεί ο κ. Κικίλιας για εκπρόσωπος Τύπου, απλά και μόνο επειδή επαναλαμβάνει χωρίς επιδεξιότητα και συνειρμό ότι «αυτοί που είναι ήδη πάνω πρέπει να φύγουν και ότι η ΝΔ θα τα κάνει καλύτερα»…
tribune.gr