Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ/Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ/ΜΕΡΟΣ ΒΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΟΠΛΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΜΙΛΩ ΓΙΑ CJTF-E/CBRN.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ SANDIA-LOS ALAMOS. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΣΚΩΦ.(ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ 71-75)

2)ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΙΜ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ-ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΤΑΞΗ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ....(ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ 76-79)

3)ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΜΙΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟ-ΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΚΡΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. Η ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΕΠΙΥΙΜΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ;ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΓΙΑΛΟΥ ;ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΕΡΑΝ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ;ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΟ ΚΟΡΕΑ ;ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΖΩΝΗΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 38 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ;ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΘΑΛΑΣΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ;ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΣΙΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ, ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ.ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ Η ΚΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΝΑ ΗΤΗΣΕΙ ΤΡΙΜΕΡΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ. (ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ 80-85)

4)Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΡΕΑΤΗ ΑΝΑΛΥΤΗ ΒΙΚΤΩΡ ΤΣΑ ΤΟΥ GEORGETOWN UNIVERSITY(ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...) ΓΙΑ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΣΕΟΥΛ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. Ο ΤΣΑ-ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ-ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΝΟΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ (ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ 86-87)

5)ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ. ΤΗΝ 9Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΗΜΕΡΑ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΠΕΡΥΣΙ Ο ΚΙΜ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ 10Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ 1945 ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΠΑΡΑΖΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ.
Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η DAY OF THE FOUNDATION OF THE REPUBLIC ΟF KOREA/1948. Η ΔΕΥΤΕΡΗ EINAI H PARTY FOUNADION DAY/1945.(ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ 88-92)
(AΠΛΑ ΕΔΩ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ Η Β.ΚΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ. ΠΧ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΧΟΚΑΙΝΤΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 1910 Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ)

6)ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΗΣ ΣΑΧΑΛΙΝΗΣ , ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΙΛΕΣ ΝΗΣΟΥΣ/ΒΟΡΕΙΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΕΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ/ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ/ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΣΧΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΚΟΥΡΙΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΤΟΡΟΦΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.(ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ 93-100)

7)ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΟΠΩΣ Η KEY RESOLVE, H FOAL EAGLE KAI H ULCHI FREEDOM GUARDIAN ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ. ΟΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 5027 ΤΩΝ ΗΠΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΩΝ-ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ-ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ-ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΟΠΩΣ Η ΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ Η ΟΣΑΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΙΑΠΩΝΙΑ(ΚΑΝΤΕΝΑ-ΜΙΖΑΟΥΑ-ΓΙΟΚΟΣΟΥΚΑ-ΣΑΠΟΡΟ ΑΤΣΟΥΓΚΙ-ΟΖΑΚΑ-ΣΑΣΕΝΤΟ-ΤΣΙΝΧΑΟΥΑ ΚΑ)/(ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ 100-112).ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΝΑΛΟΓΑ . ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΥΘΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΕΟΝΑΝ ΤΟ 2010 ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ....

8)ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ(3 ΜΗΝΕΣ) ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΟΥΝΕΛ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΝΓΚ ΜΠΙΟΝΓΚ. ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ....ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ ΕΧΟΥΝΕ ΛΗΦΘΕΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ3 ΜΗΝΕΣ. ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΦΑΙΡΜΠΑΝΚΣ-ΒΑΝΤΕΜΠΕΡΓΚ-ΧΙΚΑΜ , ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΦΟΡΤ ΓΚΡΙΛΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ, ΤΗΣ ΒΡΕΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ NORAD, ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ/PACOM ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΑ-ΗΕ-ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ .(ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ 113-125)ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

9)ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΟΛΕΜΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 1953 ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΝΜΟΥΤΖΙΟΝ. ΑΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ,ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΠΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕΧΡΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ (ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ 126-135)

10)ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΤΟΧΑΣΜΟ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΤΑΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΑΠΟ 18 ΧΩΡΕΣ/ΑΣΙΑΣ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΩΚΕΑΝΙΑΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑ Β.ΚΟΡΕΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΣΕ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ(ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ...ΤΟΥ 1968..), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΑΛΛΙΑΣ, Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΠΧ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ).ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΤΕ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ....ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ(ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ 136-145). ΑΥΤΑ