Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

KATΑΛΩΝΙΑ/ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 17 ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΝ Η ΜΑΔΡΙΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΧΙΣΤΩΝ. ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΗΠΑ-ΕΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ, ΕΝΩ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΕ, Ή ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ.


2)ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΞΕΛΑΒΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΤΟ ΕΞΕΛΑΒΕ ΩΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2014 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΗ-ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ. ΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΒΙΑ. ΑΛΛΑ Η ΜΑΔΡΙΤΗ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΝΚΙΚΟ ΤΟΥ 1978 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.

3)Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ. ΑΡΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ. ΤΟ 2014 ΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ.

4)ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΙΚΛ ΧΕΖΕΛΤΑΙΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΣΕ ΓΛΑΣΚΩΒΗ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ ΚΑΙ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ.

5)Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΕ, ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ-ΕΘΙΜΑ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑ. ΣΤΙΣ 4 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΩΝΑΣ ΟΜΙΛΟΥΝΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΗ, Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΡΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΥΡΗΝΑΙΑ.

6)ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΚΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ Η ΒΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΑΔΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΛΠ.

7)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ. ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΜΑΔΡΙΤΗ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΓΙΣΜΟ.ΟΨΟΜΕΘΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ.

8)ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ/ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ.