Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ /15-10-2017


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.
1ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΥΠΕΞ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΚΟΥΡΤΖ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 31.4%, ΚΑΙ 61 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΦΕΡΝΑΝ ΩΣ ΤΡΙΤΟ).ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΟΤΙ ΠΛΑΓΙΟΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ, ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ. Ο ΝΕΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΧΩΡΑΣ/ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.
2)ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΣΤΡΑΧΕ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ. ΤΟ 26.4% ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 13 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΔΡΕΣ. Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΚΟΥΡΤΖ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ) ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕ.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
3)ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΚΕΡΝ ΗΡΘΕ ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ 51-52 ΕΔΡΕΣ. ΔΙΕΣΩΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ( ΕΛΑΒΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 26.7% )ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ , ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ /ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ 184 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 4.200.000 ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.
4)ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΝΕΟΝ' (ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ)ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΟΥΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.. ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ. ΕΧΑΣΑΝ 24 ΕΔΡΕΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΣΤΡΙΑΣ. ΓΥΡΩ ΣΤΟ 0.7%.ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ/ΣΥΜΜΑΧΙΑ 90 ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
5)Ο ΚΟΥΡΤΖ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΑΤΩΝ VISEGRAD ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
6)ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΖΟΥΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 700.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 300.000 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.