Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΡΑΔΙΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ΣΤΙΣ 22.10-01.00. ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ!! ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ  4  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   2017, ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ    90,1 FM  KAI  ΩΡΑ  22.10-01.00 ,  ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ  ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ.  ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ  ΜΑΖΑΡΑΚΗ "Ο ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ" ,  ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Ο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΝΤΓΟΣ (Ε.Α.) ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ  ΚΑΙ  Ο  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ   ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ  ΜΑΖΙ , ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ  ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. 

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΡΑΚΑ ΚΑΙ ΝΤΕΙΡ ΕΖΖΟΡ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.  ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
 http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1986 

  ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ  ΤΟΥ  ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΩΝ  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ , ΤΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ     ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΕΚΤΕΝΩΣ   ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ  ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ   ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ.  Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΤΑ   ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΙΣ 22.10 ΩΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ-ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 90,1 ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ  ΒΡΑΔΥΑ