Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

ΠΕΡΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

1)ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
2)ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΚΡΕΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
3)ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΒOΥΛΓΑΡΙΑ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΚΙΝΑ-ΚΟΥΒΑ-ΤΣΕΧΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΝΔΙΑ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ-ΙΡΑΝ-ΛΑΟΣ-ΜΟΓΓΟΛΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΠΟΛΩΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ-ΣΥΡΙΑ-ΒΙΕΤΝΑΜ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ.
4)Η ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΕΣΒΗ. ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ.Η ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΘΑΛΟΥΣΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ.
5)ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΛΕΓΕΤΑΙ "ΜΟΥΝΣΟΥ ΝΤΟΥΝΓΚ".
6)ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ.
7)Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.(ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΔΑΝΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ) ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΛΤΙΚΩΝ(ΕΣΘΟΝΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ)
8)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΤΟ ΙΡΑΚ, Η ΑΥΣΤΡΙΑ, Η ΑΛΒΑΝΙΑ, Η ΣΕΡΒΙΑ, Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, Η ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ , ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ, Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ.
9)Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
10)ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΑΣΙΑΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ.ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.
11)ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΚΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ.ΕΙΝΙ ΒΑΘΜΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ.
12)Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΣΟΝΓΚΙΝ.
13)ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΠΡΕΣΒΕΩΝ. 2 ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ(ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ) ΣΤΟ ΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ. 3 ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ. 16 ΣΤΗΝ ΣΕΟΥΛ/ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΗΠΑ. ΚΑΙ 36 ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΕΣ Ή ΑΔΕΣΜΕΥΤΕΣ. ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ.
14)ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ. ΠΛΗΝ ΡΩΣΩΝ-ΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΒΟΡΕΙΟΚΡΕΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ , ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ. ΣΤΟΠΑΡΕΛΘΟΝ/ΠΡΟ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ ΔΙΕΚΟΠΕΙ.
15)ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ 14 ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.ΤΟΤΕ ΜΕΛΕΤΗΣΑ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ, ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΛΑ,ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.
ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ...ΑΥΤΑ.