Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ MESSENGER ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ. ΑΠΑΝΤΩ.
 
1) Η ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
.ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ-ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ-ΡΙΖΕΣ. ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.. ΣΕ ΣΚΩΤΙΑ-ΤΥΡΟΛΟ-ΦΛΑΝΔΡΑ-ΚΟΡΣΙΚΗ-ΚΕΜΠΕΚ-ΤΕΞΑΣ-ΒΕΡΜΟΝΤ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΚΟΣΟΒΟ-ΑΜΠΧΑΖΙΑ-ΘΙΒΕΤ-ΣΙΛΕΣΙΑ-ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕΣ-ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ-ΚΑΤΑΝΓΚΑ-ΜΠΙΑΦΡΑ-ΣΜΑΛΙΛΑΝΔΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. . ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΧΙΣΕΩΝ ΩΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΧΙΣΕΩΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΙΣΧΥΡΗ-ΔΕΔΟΜΕΝΗ-ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ). ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΠΩΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2014(ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΛΕΞ ΣΑΛΜΟΝΤ).
 
2)Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΡΑΧΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 155 ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΝΚΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1978 ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ. Ο ΡΑΧΟΙ ΩΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ , Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΙ ΒΙΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΑΜΥΝΑ Ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΚΡΙΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ 2017 ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ 21-12-2017(ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΡΑΧΟΙ) ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΑΤ ΚΑΤΑΛΑΝΟΥΣ.
 
3)ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΜΜΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ. ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΗ. ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΕΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΙ Η ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ.
 
4)ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
PLEASE ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΝΟ ..ΝΟ ΝEVER....
ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΑ.....ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ-ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ-ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.
 
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΜΑΤΩΣΕΙ...ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΧΕΣΗ.ΟΠΟΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙ.
 
ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΦΥΡΩΤΗ.ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.
ΚΑΙ Ο ΡΑΧΟΙ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΙΜΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΣΤΦΑΛΙΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ..
 
..ΑΛΛΟ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΡΒΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...