Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Έδωσε ραντεβού θανάτου με τους δολοφόνους του


Οι δύο άγνωστοι δράστες που φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά, εμφανίστηκαν ως ραντεβού του δικηγόρου και μπήκαν μέσα στο γραφείο του υποδυόμενοι τους πελάτες
 
Adtech Ad
Ρεπορτάζ: Θοδωρής Παναγιωτίδης, Μάνος Φραγκιουδάκης
Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία αμέσως μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, γιου του ιστορικού στελέχους της ΝΔ Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου και πρώην Προέδρου του ΔΣΑ.
 
Λίγο πριν τις 8 το βράδυ δύο άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες μπήκαν στο δικηγορικό γραφείο του άτυχου άντρα επί της οδού Ασκληπιού 154, αφού πρώτα χτύπησαν το κουδούνι, ανέβηκαν στον 1ο  όροφο που βρίσκεται το δικηγορικό γραφείο και μπήκαν στο γραφείο του θύματος με τον οποίο όπως φαίνεται είχαν κλείσει ραντεβού ως ενδιαφερόμενοι πελάτες.

 Αρχικά λοιπόν, οι δύο εκτελεστές που εμφανίστηκαν ως πελάτες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά, μπήκαν στο γραφείο του θύματος μαζί με τον συνεργάτη του. Μετά από λίγα λεπτά ζήτησαν από τον συνεργάτη του δικηγόρου να περάσει έξω με το πρόσχημα ότι ήθελαν να μιλήσουν κατ’ ιδίαν με τον δικηγόρο και εκείνος έτσι έπραξε, ενώ λίγο μετά άκουσε έναν πυροβολισμό και είδε τους δύο δράστες να ανοίγουν την πόρτα και να φεύγουν τρέχοντας.

Έντρομος ο συνεργάτης του γραφείου, είδε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο σωριασμένο στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος και σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία.
Το θύμα φέρεται να έχει πυροβοληθεί μία φορά τελικά στο στήθος, ενώ οι δράστες διέφυγαν χωρίς να πειράξουν τον συνεργάτη του θύματος και τράπηκαν σε φυγή με άγνωστο μέχρι στιγμής μέσο διαφυγής.
Η Αστυνομία απέκλεισε αμέσως την περιοχή και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Στο σημείο μετέβηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής.