Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΙ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ/ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.....ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΙΜ ΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ-ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΠΡΟ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΝΕΞΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΣ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΚΕΑΝΙΑ.ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΧΛΩΔΗ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΗΠΑ-ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ/ΔΙΜΕΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΝΤΑΓΩΝΙΚΗ /ΗΠΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ-ΝΕΑΖΗΛΑΝΔΙΑ ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ....ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΗΠΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΣΤΟ PINE GAP ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ. (ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...)

2)Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.....ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ "ΚΥΒΕΡΝΟΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ', ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ-ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΝΕΟ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΩ FAKE MEDIA-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ-ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ-ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΤΣΙ...ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ-ΔΙΑΣΤΗΜΟ-ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟ-ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. ΑΣ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΠΟΛΕΜΟΛΟΓΙΑΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΜΗΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΕΣ 'ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΖΙΝΩ' ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΣΑΡΩΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ.ΑΠΟ ΤΟ 1999-2000 ΜΕ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ.

3)ΣΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΕΚΡΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛ ΣΑΜΠΑΜΠ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 273 ΝΕΚΡΟΥΣ(ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ), ΕΝΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 510 ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ, ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΜΠΑΡΑΖ ΕΚΡΗΞΕΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΟΓΚΝΤΙΣΟΥ.. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑΚΑ ΤΑ ΜΜΕ .ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 500 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ...Ή ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ...
ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΙΑΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ,
Η ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ(ΣΑΧΕΛ). ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΕΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤ ΜΑΛΙ, ΣΤΗ ΝΑ ΑΛΓΕΡΙΑ, ΣΤΟ ΒΔ ΚΑΜΕΡΟΥΝ, ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΣΑΝΤ ΣΤΟ ΝΙΓΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΝΟ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΚΗ ΕΡΗΜΟ ΟΠΟΥ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΩ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ(ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ) ΑΥΤΑ ΝΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ....ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ...


4)ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΟΜΑΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ ΔΕΝ ΛΕΧΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΣΤΑΝ......ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ 122 ΝΕΚΡΟΙ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΜΑΔΟΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΙΜΟΝ ΝΤΕ ΜΠΟΛΙΒΑΡ. ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Ο Β, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Η ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΧΙ ΠΙΣΩ.