Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

“Αντάρτικα” τραγούδια από το Γαλλικό Στρατό στην μεγάλη παρέλαση για την εθνική εορτή των Γάλλων!! Απάντηση σε κάποιους εδώ που κινδυνολογούν. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!!!

Επειδή δημιουργήθηκε μέγα θέμα, για το ότι ακούστηκαν αντάρτικα τραγούδια στην ΛΑΕΔ, οπότε ήλθε το τέλος, διαλύθηκε ο Στρατός και άλλα πολλά, δείτε τι συμβαίνει και αλλού, όπως στον Γαλλικό στρατό και μάλιστα στην μεγάλη παρέλαση  για την Εθνική Εορτή των Γάλλων. Την οποία εορτάζουν με μεγαλοπρέπεια κάθε χρόνο στα Ηλύσια Πεδία, στο Παρίσι. Το βίντεο που θα δείτε είναι,  την εποχή που πρόεδρος ήταν ο Ζακ Σιράκ, που μόνο…αριστερός δεν ήταν και δεν είναι.

Τα στρατιωτικά τμήματα αρχίζουν να τραγουδούν ένα από τα τραγούδια των Παρτιζάνων και άπαντες ακούν με ευλάβεια. Ακόμη και ο Σαρκοζί όπως θα δείτε. Κανείς δεν διανοήθηκε να διαμαρτυρηθεί,όπως έγινε με τη δική μας περίπτωση στη ΛΑΕΔ.
Δεν είχαν Εμφύλιο οι Γάλλοι θα πουν κάποιοι. Δεν είναι η βασική μας διαφορά αυτή. Εκεί, όπως αναφέρει και η εξαιρετική ιστοσελίδα militaire.gr,  όσοι συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς τιμωρήθηκαν παραδειγματικά, όπως τους άξιζε. Εδώ ως γνωστόν όχι μόνο γλίτωσαν, αλλά κάποιοι μας κυβέρνησαν και πολλοί δοσίλογοι πλούτισαν κιόλας…Αυτά για  τις οιμογές των μονίμων κινδυνολογόντων, που κραυγάζουν αλλόφρονες ότι ήλθε το τέλος , διότι όπως λένε "Εάλω και ο Στρατός" από τους αριστερούς!! Δείτε το βίντεο και κρίνετε μόνοι σας. Ι.Α.ΜΠ.