Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ/28-10-2017


 
ΓΡΑΦΕΙ ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 
1)ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ. ΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΜΑΔΡΙΤΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΙΘΡΟΥ 155 ΛΕΕΙ ΟΧΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΘΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ. ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ 15ΗΜΕΡΟ.
 
2)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 1-10-2017 ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2014. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ.ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΤΟΤΕ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΑΛΕΞ ΣΑΛΜΟΝΤ. ΑΡΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΧΙΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ...ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ.
 
3)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΣΟΒΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΟ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΤΙΣΑΑΡΙ , ΜΕ ΚΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ, ΕΝΩ Η ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΩΝ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 42-43%. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΝ ΣΕΡΒΙΑΣ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΛΟΒΕΙΑ, Η ΚΡΟΑΤΙΑ, Η FYROM, ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ. Η ΕΥΩΠΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 90 ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΥΡΥΤΕΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΡΧΙΑ .
 
4)ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΟ ΠΡΟΝΤΙ, Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ.ΑΡΑ
ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ Η ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ(ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ). ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
 
5)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ Η ΜΑΔΡΙΤΗ ΚΑΙ Η ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΟΙΙΚΗΣΗ ΚΑ ΑΠΕΝΑΝΙ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.....ΚΑΙ 'ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ..."
 
6)ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1978, ΣΧΕΔΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΜΕΤΑ-ΦΡΑΝΚΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙΣ ΛΕΠΕΠΙΛΕΠΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.