Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

KINHTIKOTHTA ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ.ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ-ΗΜΕΡΕΣ.ΓΤΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΡΕΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ CIA, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ , ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΠΟΥ ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ-ΟΥΑΙΟΜΙΝΓΚ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΩΝ-ΑΛΑΣΚΑ ΚΑΙ ΧΑΒΑΗ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΑΠΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ .

2)ΩΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ-ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΟΝ ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ.

3)ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΤΟΝ ΜΟΡΟΖΩΦ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΡΩΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΟΚΙΜΗ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΙΚΑΝΟΥ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ/ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. Ο ΜΡΟΖΩΦ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥΤΙΝ.ΥΠΟΨΗ Η ΜΟΣΧΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ.

4)ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΣΑΝ-ΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΝΤΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΚΙΝΑΒΑ, ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ, ΤΗΝ ΧΑΒΑΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΗΣΟ ΓΚΟΥΑΜ ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΜΑΡΙΑΝΝΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ, ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ 
ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡOΓΡΑΜΜΑ.

5)ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΕΙΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ.