Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Δείτε την νέα Ιστοσελίδα www.abc10.gr

Ο αγαπητός φίλος  Τάσος Μπασαράς, δημιούργησε πρόσφατα μια θαυμάσια ιστοσελίδα, για τους λόγους που εξηγεί στο κάλεσμά του που ακολουθεί. Η ιστοσελίδα www.abc10.gr σχεδιασμένη με μαεστρία και μεράκι, από τον ίδιο τον διαχειριστή της , Τάσο Μπασαρά, χαρακτηρίζεται για την ποιότητα, την αρτιότητα, την καλαισθησία και τη εξαιρετική αρθρογραφία που φιλοξενεί, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει την καθημερινή μας συνήθεια. Το www.analystsforchange.org  εύχεται να είναι  Καλοτάξιδη.  
Ακολουθεί το κάλεσμα του δημιουργού και διαχειριστή  της ιστοσελίδος Αναστασίου  Μπασαρά. 
Ιωάννης Μπαλτζώης.


Αγαπητοί (ες) Φίλοι (ες) Νέα Ιστοσελίδα για όλες τις ηλικίες:
Η Ιστοσελίδα www.abc10.gr σχεδιάστηκε το καλοκαίρι του 2017, από τον Αναστάσιο Μπασαρά του Κωνσταντίνου (anastasios basaras of constantinos, abc), για να καταπνίξει τον πόνο του στην τελευταία φάση της επώδυνης ασθένειας (Multiple Myeloma) του πρωτότοκου υιού του Κωνσταντίνου. Ο Κωνσταντίνος μας επέταξε στην 29 Αυγούστου 2017.
Έπλασα την παρούσα ιστοσελίδα με πόνο και μεράκι και θα την κρατήσω ζωντανή και επίκαιρη, προσφέροντας -ως αφιέρωση και δέσμευση στην μνήμη του Κωνσταντίνου- τις γνώσεις και εμπειρίες στους νέους ανθρώπους, φίλους και κάθε αναγνώστη.
Το όνομα της ιστοσελίδας βασίζεται στα αρχικά του ονοματεπωνύμου (abc), την ημέρα γέννησης (10) και στην αρχή του Pareto (υποστηρίζει ότι 80% των αποτελεσμάτων προκύπτουν από 20% των μέσων ή αιτίων. Με άλλα λόγια, ο Κανόνας 80-20 σημαίνει ότι, σε κάθε κατάσταση, λίγοι παράγοντες 20% είναι ζωτικοί και πολλοί 80% είναι επουσιώδεις), την οποία ασπάζομαι απόλυτα.
Σκοπός της ιστοσελίδας είναι: Η αδέσμευτη, αξιόπιστη και επιλεκτική συλλογή, ταξινόμηση, αρχειοθέτηση, διάδοση, προβολή και άρθρωση λόγου, καθώς και η παράθεση εργαλείων/μέσων/κέντρων/βιβλιοθηκών: σε τομείς και πεδία όπως - Στρατηγική, Πολιτική, Πολιτισμός, Παιδεία, Ιστορία, Θρησκεία, Άμυνα και Ασφάλεια, Οικονομία, Κοινωνία, Ενέργεια, Τεχνολογία, Επιστήμες, Περιβάλλον, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ, Διεθνείς Σχέσεις και Εξελίξεις, Γεωπολιτική, Επιμορφωτικές Δράσεις - για την ενημέρωση, επιμόρφωση και πληροφόρηση των φίλων και αναγνωστών της.
Σε εβδομαδιαία βάση θα δημοσιεύονται 3-5 επιλεγμένα άρθρα (ένα εκ των οποίων θα είναι στην αγγλική και ένα θα ανήκει σε νέους συντάκτες/συγγραφείς).
Στην Ιστοσελίδα υπάρχει ειδική ενότητα φίλων (των οποίων το ονοματεπώνυμο και το e-mail θα είναι καταχωρημένα ίδετε παράδειγμα http://www.abc10.gr/identity/filoi-mou ). Η καταχώρηση θα γίνει εφόσον το δηλώσουν ότι το επιθυμούν, απαντώντας στο e-mail abasaras@otenet.gr  γράφοντας Όνομα Επώνυμο ΟΚ (πχ Αναστάσιος Μπασαράς ΟΚ). Οι μη απαντήσεις θα θεωρηθούν ότι  οι μη απαντήσαντες δεν επιθυμούν και δεν θα ληφθούν υπόψη.
Τα πλεονεκτήματα για τους φίλους θα είναι:
(1)  Θα έχουν πρόσβαση με κλειδάριθμο στην αρχειοθήκη/βιβλιοθήκη της ιστοσελίδας,
(2)  Θα έχουν προτεραιότητα στην ανάρτηση κειμένων τους.
(3)  Θα λαμβάνουν προειδοποίηση νέων αναρτήσεων

Θα παρακαλούσα τους φίλους μου για κοινοποίηση της ιστοσελίδας μου.
Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
Αναστάσιος Μπασαράς http://www.abc10.gr/