Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ. ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ/ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΩΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΚΙΡΓΙΖΙΑ-ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΟΓΧΟΛΜΗ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ.
2)Η ΟΠΛOΠΟΙΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ/ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ. ΗΔΗ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ, ΕΝΩ ΠΡΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ(12 ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ INSPIRE), ΕΝΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΡΟΥΜΙΓΙΑ.
3)ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣΓΥΝΕΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ.
4)Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΙΡΑΚ-ΣΥΡΙΑΣ, ΕΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΛΙΒΥΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΑΛ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ.ΥΠΟΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΤΤΗΘΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΤΟ ISIS ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΜΕΣΩ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΟ.
5)ΠΕΡΙΠΟΥ 5600ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ-ΑΠΟ 33 ΚΡΑΤΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ Η ΤΥΝΗΣΙΑ.
6)ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 3517(ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ-ΙΝΓΚOΥΣΕΤΙΟΙ-ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝΟΙ ΚΑ) , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ 3244, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ 3041, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ 2926, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ 1810.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ-ΔΑΝΙΑ ΚΙ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΤΟΥ ΤΡΙΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ ΗΣΑΝ 8727. ΑΠΟ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ 7054. ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 5718, ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Β.ΑΦΡΙΚΗΣ 5319, ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΣΙΑΣ 1568, ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ 437 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ 845. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΖΙΝΑΝΤΙΣΤΩΝ ΜΕΤΕΒΗ ΑΠΟ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΑΥΣΤΡΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ. ΠΕΡΙΠΟΥ 54.000 ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ.
7)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΑΦΡΙΚΗ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΗΣΑΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 120. ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ 248. ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΝΤΖΑΚΙ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ 52. ΑΠΟ ΤΗΝ FYROM 74 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ 317.
8)ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ FΥROM