Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

Άγρια επεισόδια οπαδών Πακιστανών και οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Αθήνας για άγνωστο λόγο

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Αθήνα μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Πακιστανών. Φωτογραφία Πρώτο Θέμα.Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Αθήνα μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Πακιστανών.


Επεισόδια και συγκρούσεις μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και Πακιστανών μεταναστών σημειώθηκαν γύρω στις 13.00 στην Ομόνοια, όπου χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να αποκατασταθεί η ηρεμία στην περιοχή.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι Πακιστανοί είχαν θρησκευτική συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά), γύρω στις 11.00 το πρωί και στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία μέχρι την Ομόνοια και την οδό Πειραιώς.
Καθώς οι αλλοδαποί περνούσαν έξω από τα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του ΠΑΟΚ, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, υπήρξε φιλονικία με οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι εκεί, για να μεταβούν στην συνέχεια στη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Πανιώνιο.
Δεν άρχισαν να ξεσπάσουν τα επεισόδια, τα οποία διήρκεσαν λίγη ώρα και έληξαν με την επέμβαση δύναμης των ΜΑΤ, που έκανε περιορισμένη χρήση χημικών για να τους διαλύσει.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ούτε προσαγωγές ή συλλήψεις και η τάξη αποκαταστάθηκε στην περιοχή χωρίς να υπάρξει συνέχεια στα επεισόδια.
mignatiou.com