Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Ο συστηματικος πολεμος στον Ομιλο ΟΤΕ-COSMOTE: To βαθύ κράτος της ΕΕΤΤ κρατάει την Ελλάδα στο ψηφιακό σκοτάδι!

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών τρολάρει το όνομά της με αυτή την τακτική

To βαθύ γραφειοκρατικό κράτος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών (η διαβόητη ΕΕΤΤ) στερεί από τους Ελληνες πολίτες-καταναλωτές την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή. Στερεί επίσης από την κυβέρνηση την δυνατότητα να μετασχηματίσει τις δημόσιες υπηρεσίες και τους δημόσιους οργανισμούς. Η διαβόητη ΕΕΤΤ δεν κάνει τίποτε άλλο από το τιμωρεί τον Ομιλο ΟΤΕ-COSMOTE επειδή επενδύει διαρκώς μέσα στην κρίση και πασχίζει να φέρει τους πελάτες στον θαυμαστό κόσμο της ψηφιακής εποχής. Η διαβόητη ΕΕΤΤ τιμωρώντας τον Ομιλο ΟΤΕ-COSMOTE δικαιολογεί την παρουσία της και τους μισθούς όσων συμμετέχουν σ΄αυτή.

O εικονιζόμενος είναι ο πρόεδρος της διαβόητης ΕΕΤΤ.
Καθηγητής Δημήτρης Τσαμάκης, Πρόεδρος ΕΕΤΤ


Καθηγητής Δημ. Τσαμάκης  
Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών τρολάρει το όνομά της με αυτή της την τακτική ενώ οι περισσότερες αποφάσεις της είναι υπέρ των ανταγωνιστών του Ομίλου ΟΤΕ-COSMOTE. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα επειδή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον Ομιλο ΟΤΕ-COSMOTE  στο ψηφιακό γήπεδο βάζουν μπροστά την ΕΕΤΤ η οποία με τη σειρά της επιχειρεί να χαράξει την εμπορική πολιτική του Ομίλου. Ενός Ομίλου με-εκτός των άλλων- τεράστιο κοινωνικό έργο όλα αυτά τα χρόνια.
Ο Ομιλος ΟΤΕ-COSMOTE μάλιστα υπό την ηγεσία του κ. Μιχάλη Τσαμάζ είναι μια εταιρία κόσμημα για την Ελλάδα της κρίσης και από τις κορυφαίες εταιρίες Τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη.
Προφανώς στο βαθύ κράτος της ΕΕΤΤ δεν αρέσει αυτό. Οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στα γραφεία του Ομίλου έζησαν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις του ξεχωριστού κ. Τσαμάζ ο οποίος με μοναδική ηγετική δεινότητα έβγαλε τον Ομιλο ΟΤΕ-COSMOTE ασφαλή από την καταιγίδα της κρίσης. Είναι λοιπόν προφανές ότι το βαθύ γραφειοκρατικό κράτος της ΕΕΤΤ δικαιολογεί την ύπαρξή του (και το μισθό τους) κάνοντας συστηματικό πόλεμο στον Ομιλο ΟΤΕ-COSMOTE.
Βασίλης Μπόνιος        http://kourdistoportocali.com/news-desk/