Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

Ο Kevin Spacey σε κλινική αποτοξίνωσης για τον εθισμό του στο σεξ

Το εθελοντικό πρόγραμμα που παρακολουθεί ο Spacey έχει διάρκεια 45 μέρες.© clickatlife.gr 
Το εθελοντικό πρόγραμμα που παρακολουθεί ο Spacey έχει διάρκεια 45 μέρες.
Περίπου 15 άνδρες έχουν καταγγείλει τον Kevin Spacey για ανάρμοστη συμπεριφορά τις τελευταίες δυο εβδομάδες, από τηστιγμή που ο  Anthony Rapp μίλησε ανοιχτά  για την τραυματική εμπειρία του με τον ηθοποιό. Έκτοτε ο Spacey απολύθηκε από την σειρά «House Of Cards», ενώ  αντικαταστάθηκε στην βιογραφική ταινία «All The Money In The World».  
Η πρώην εκπρόσωπος του Spacey, Staci Wolfe, είχε δηλώσει πως ο ηθοποιός είχε αποφασίσει να ζητήσει βοήθεια και την Δευτέρα εθεάθη στη γνωστή κλινική αποτοξίνωσης «The Meadows» στην Αριζόνα, η οποία προσφέρει προγράμματα για
σεξουαλικό εθισμό.   
Σύμφωνα με το CBS, οι ασθενείς πληρώνουν 58.000 δολάρια για ένα εθελοντικό πρόγραμμα 45 ημερών. Για τις οχτώ εβδομάδες πρέπει να απέχουν από το σεξ, ενώ αναλύουν τις φαντασιώσεις τους και αναζητούν τρόπους να αποφύγουν τις υποτροπές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομαδική θεραπείαδιαλογισμό και ανάλυση,  μεταξύ άλλων. 
Ο ιδρυτής της κλινικής  Patrick Carnes τονίζει πως το πρόγραμμα «δεν είναι διακοπές, είναι σαν στρατόπεδο εκπαίδευσης». Ο Carnes υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες στις έρευνες πάνω στον εθισμός στο σεξ τηδεκαετία του 1980, αλλά η Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία δεν αναγνωρίζει τον εθισμό αυτό ως ψυχική ασθένεια. 
Παράλληλα, ο Cristopher Plummer θα ξεκινήσει τα γυρίσματα για το  «All The Money In The World»  στις 20 Νοεμβρίου, τα οποία θα διαρκέσουν περίπου δέκα μέρες. «Νομίζω είναι πάρα πολύ λυπηρό αυτό που του συνέβη» δήλωσε ο Plummer στο Vanity Fair, συμπληρώνοντας: «Ο Kevin είναι ένας τόσο ταλαντούχος και προικισμένος ηθοποιός που είναι κρίμα». 

Αναφορικά με τον ρόλο του στην ταινία, ο Plummer εξήγησε πως δεν πρόκειται στην ουσία για αντικατάσταση, αλλά για νέο ξεκίνημα, αφού ο ίδιος υπήρξε ένας από τους υποψηφίους για τον συγκεκριμένο ρόλο, πριν καταλήξει στον Spacey. Εφόσον τα γυρίσματα ολοκληρωθούν στην ώρα τους, η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου.